Andělské tepny mosteckých kućienkářůk po poháru suomen keskustelupalsta

“Olet kultainen nainen! Älä ole tyhmä! Lucinko, se oli kaunis! Ja ne ovat hyviä “, hän lohduttaa itku Wingers Lucia Súkenníkovou yksi uskollinen jälkeen maanantain tappion kanssa 27:30 Venäjän jättiläinen, Sinar Volgograd. Yhdessä sunnuntain piirtämisen kanssa mustat enkelit paljastivat lasin varren, joka melkein täytti koko joukon kyyneleillä.

“Kappale puuttui, emme. Olen pahoillani, olen erittäin tyytymätön “, sanoi Soukennik. “Älä ole, olet hyvä pelaaja. Annamme heille vuodessa kostaa “, hän rauhoitti tuuletin Moravian aksentti.

Yksi haltijoiden, jotka ovat Kotelnik vuonna Litvínov jääkiekko, silitti hänen poskeaan Markéta Jeřábková ja suuteli häntä otsalle Súkenníkovou.Simon tuhosi Szarkovou taas käsittää hänen poikaystävänsä, Chomutov jääkiekkoilija John Rutt.

Kaikkein neuloa joukkue ja fanit on poikkeuksellista. “Handball oli mukavaa, koska takanamme. Jos pelaamme huonosti, en luultavasti neplácají meidän hartiat “, sanoi Súkenníková; mutta hän ei voi sallia yleisöä useimmissa. “Se on eräänlainen perhe ja ihminen. Fanit tapaamaan meitä kadulla, olemme avoimia niille, voimme namachrovaní jotkut jalkapalloilijoita.Kirjoitamme teille Facebookissa, olemme yhteydessä, joskus jopa menee kahville. ”

Súkenníkovou sotkeutunut tunteita kauan kun jännittävä peli, joka limittäin jopa paitsi 1250 ihmistä. “Minä huudan tänään, mutta olen optimistinen. Interleague odottaa meitä, me Tsekin otsikko, aiomme taistella paras paikka! “Ilmoitetut.

Useimmat kokivat semifinalisti viime vuoden Mestarien liigan oli. “Tulos on kiva. Mutta kun tietää, että olet sitä kuin kämmen ja voit ottaa sen…”satuttaa Súkenníkovou, joka tuli huolimatta sairaudestaan. Mutta venäläinen jättiläinen, se on kaliiperi, jota hän ei ole keskenään. “Tahti oli murha. Emme pysty vastaamaan tällaiseen puolustukseen. Venäläiset peittivät meidät, se oli vielä käynnissä, se ei ollut kävelytahti. Se oli pallo! ”

Bragging-voima ei tuonut toimintaa, suosionosoitukset kyllä.Ja kokemus maksun suorittamatta jättämisestä. “Tällaiset ottelut vievät eteenpäin, ne kasvavat. Mutta kun venäläiset rikkoivat viisi tavoitetta, emme voineet murtaa sitä. Se sattuu sydämeen. “