Nettisuunnittelusta tatuointeihin – ihmiset silti rakastavat puhua jalkapallosta

Toisin kuin tina sanoo, se ei ole niin paljon huonosti pukeutuneiden miesten festivaali, joka lyönyt kannettavia kannettavia vihjeitä, jotka ovat raivoissaan kärjessä, ja jossa on erilaisia ​​jalkapalloilijoita (yhä harvemmat heistä pukeutuneet ja miehet). paneeleissa ennen yleisöä keskustelemaan eri kaupankäyntiin liittyvistä näkökohdista, käsitellään tärkeimpiä jalkapallokysymyksiä ja päivän huolenaiheita ja – yhdessä erityistapauksessa – typerää, mutta hauskaa pituutta Kolkatan äskettäin kaanonisoidun Saint Teresan täsmällisen syntymäpaikan yli. Kuten useimmissa urheilukeskusteluissa, nämä tapahtumat voivat olla alkoholinkäyttöisiä ja röyhkeitä tai verrattain rauhoittavia, mutta harvoin tylsiä niille, jotka ovat mukana.Manchester derby: miten United ja City vastaavat edestä etupuolelle Lue lisää

Viimeinen Torstai.Järkyttynyt yleisö kuunteli jalkapallon journalistia Jonathan Wilsonia, joka vaivautui vilpittömästi tavanomaisten verkkojen viime vuosina. Oikeasti. Säännöllinen seurakunta, joka puhuu paneelista, joka on koottu oman pitkäkestoisen jalkapallon neljännesvuosittain The Blizzardin sateenvarjossa, sekä Argentiinan jalkapallon lopullisen historian kirjoittaja, Angels With Dirty Faces – arvioi, että oli aika välillä 1984 ja 1996 olisit voinut osoittaa hänelle minkä tahansa maaliverkon mallin maan ylimmältä lentoasemalta, ja hän olisi voinut tunnistaa oikein sen klubin, josta se tuli.Mutta ei enää, hän surkasi innokkaasti.

Kun jalkapallomaailmassa meni melkein hulluksi, jossa yhä vihaisemmat fanit kulkevat oikeutetusti raivostuneina moniin vakaviin epäoikeudenmukaisuuksiin, joita he olivat käyneet lähes päivittäin, oli se traaginen nykypäivän yhtenäisyys sipulipussiin, joka oli saanut Wilsonin hilpeän tässä erityistilaisuudessa, ja kaikilla tileillä maksavat puntarit eivät pystyneet saamaan siitä tarpeeksi.

”Siellä oli väitöskirja,” sanoo Matt Gardiner, festivaalin perustaja ja kuraattori. ”Olimme hieman huolestuneita, koska se oli illan loppua kohti ja kuulosti siltä, ​​että hän olisi voinut puhua siitä vielä tunnin.Asioiden kääriminen ja ihmisten kotiuttaminen on aina kaikkein vaikein osa joka ilta. ”

Nopea eteenpäin 24 tuntia, ja Guardianin jalkapalloviikkoisen podcast-paneelin vuoro vaihtelee nykyaikaisemman jalkapallon kauhistuttavien yksityiskohtien avulla . Kuninkaallisen pohjoisen musiikkikorkeakoulun pakatun talon edessä, Mark Clattenburgin kesän käynti tatuointihuoneessa on erittäin vakava.Ei tyytymättömiä muistomerkkeihin, jotka hän sai roolistaan ​​tuomarina Mestarien liigassa ja Euro 2016 finaalissa, County Durhamin erotuomari nosti kulmakarvat menemällä aseen alle, jotta heillä olisi muistutuksia näistä uran kohokohdista, jotka on otettu jatkuvasti käyttöön hänen käsivarteensa. tyttöjen tiimit liittyivät pojille sekamarkkinoilla Niamh McKevitt Lue lisää

Riittämätön, jos yksimielisyys oli hieman egotistinen, ja ylimmän pöydän jäsenet olivat suurelta osin samaa mieltä siitä, että kyseinen iho on Clattenburgin koristeltu sopivaksi katsomallaan tavalla. Lopulta päätetään, että ammatillisen sovittelun tärkeällä alalla jalkapallon erotuomari voi luultavasti päästä pois sellaisista pysyvistä, selvästi näkyvistä matkamuistoista, joilla on korkeatasoisia tapaamisia ja jotka saattavat näyttää melko crassilta korkean oikeusasteen tuomarin hauissa.Seuraava aihe, kiitos.

Tietenkin siellä on ollut ja tulee olemaan enemmän aivojen keskusteluja, kolmas tällainen festivaali, jota Waterstones hallinnoi yhteistyössä Kansallisen jalkapallomuseon kanssa.Maanantaina Englannin jalkapallojoukkueen meneillään olevat suuret turnaukset poikkeavat eri valaisimista 50-vuotispäivän näyttelyssä, kun taas valikoidut Manchester-kirjailijat käsittelevät kyselyprojekteja molempien kaupungin seurojen faneilta 24 tuntia myöhemmin.

Voimme odottaa, että Hotel Footballin viherhuoneen hoitajat Old Traffordin vieressä käsittelevät ennennäkemättömän määrän anorakkeja, kun lämpökarttojen, liitutaulujen, kokoonpanojen ja monipuolisten tilastotietojen lisääntyminen herättää keskustelun keskiviikkona tietoisesti nimetty Rever of the Nerds -foorumi, kun taas festivaali päättyy torstaina, kun jalkapallon naiset esittelevät mestarikurssin, miten pääset eteenpäin jalkapalloliitossa. ”Minun täytyi myöntää palautus tytölle, joka tajusi, ettei hän voinut saada junaa Portsmouthista Manchesteriin”, sanoo Adam Comstive kansallisesta jalkapallomuseosta. ”Ihmiset matkustavat pitkälle päästä näihin tapahtumiin.”

Kun kyseiset foorumit houkuttelevat väkijoukkoja, joiden koko on kooltaan 80–700, Comstive ja Gardiner toivovat, että vauva voi jatkaa kukoistamista ja monipuolistumista. ”Ensimmäisenä vuonna perustuimme paljon Waterstonesin julkaisemiin kirjoihin, mikä merkitsi sitä, että pääsimme hyvin miehelle, hyvin valkoiselle paneelille”, Comstive sanoo. ”Sittemmin olemme yrittäneet puhua lisää podcasteista ja itsenäisestä julkaisemisesta, ja meillä on edustavampi valikoima ääniä, jotka kattavat sen, mitä jalkapallo on.Olemme havainneet, että ihmiset haluavat vain tulla joka ilta kuuden yön ajaksi kuuntelemaan ihmisiä, jotka kirjoittavat jalkapallosta puhumista jalkapallosta. ”Peli ei ole koskaan ollut meta.