Paras talletusbonus Ruotsi

Tony, jonka Tony oppi tekemään työskennellessään Victor Chandlerissa, on tärkein arvioida urheilutapahtumia. Kerran ottelun aikana Tony puhkesi yrityksen perustajan toimistoon ja sanoi, että muut vedonlyöntitoimistot ovat aliarvioineet yhden joukkueista. Chandler teki Tony: n suosituksesta useita miljoonia, ja seuraavana päivänä nämä miljoonat hänestä tuli enemmän.

Muutama vuosi myöhemmin Tony perusti vedonvälittäjäyhtiönsä, jossa oli mahdollista panostaa verkossa. Osaava lähestymistapa liiketoimintaan ja oikean linjan muodostuminen mahdollisti hänelle nopean menestyksen ja myi yrityksen 1,5 miljoonaa puntaa.

Tämän lisäksi Tony alkoi osallistua pokeriin. Hän loi useita sivustoja nettipeleihin ja istui pöydän ääressä ja alkoi osallistua aktiivisesti turnauksiin. Hänen pelityylinsä herätti monia. Hyvin pian hän sai lempinimen “lisko” (lisko) sävellykseksi ja se sisältyi historian bästa insättningsbonus TOP 15 parhaaseen pelaajaan.

Tony oli aina askeleen edellä. Myynnin jälkeen vedonvälittäjä ja pokerisivustot, Tony loi uuden yrityksen. Hän ei enää hyväksynyt panosta. Hän neuvoi. Kuulemisen hyödyntämiseksi oli tarpeen tehdä 2 miljoonan punnan talletus ja odottaa kuusi kuukautta ennen osinkojen maksamista.

Joidenkin arvioiden mukaan yhtiön voitto saavuttaa satoja miljoonia puntaa vuodessa, mutta kukaan ei tiedä tarkkoja lukuja. Tony ei halua puhua liiketoiminnasta, hän on edelleen intohimoinen rahapeleistä ja kehittää uusia matemaattisia malleja tapahtumien arvioimiseksi.
Joe Peta

Urheiluvedonlyöntien tennismailojen analyysi

Toisin kuin Tony Bloom, paremmalla paremmalla Joe Petalla ei ollut sukulaisia ​​kiinnostuneita sukulaisia, eikä hän itse ollut taipuvainen pelaamaan. Hän johti normaalia elämää: hän työskenteli Wall Streetillä pörssimarkkinoilla, vapaa-aikanaan hän oli baseballissa.

Joe Peta pääsi vedonlyönti maailmaan. Kaikki alkoi traagisella tieliikenteellä – Joe osui autoon ja hän pääsi pyörätuoliin. Hän ei voinut enää hyötyä pörssistä, koska siellä on tärkein liike ja nopeus tehdä sopimuksia. Hänet ammuttiin.