ComeOn

Samalla rekisteröityneille pelaajille on mahdollista seurata monia kulkevia otteluita live-tilassa sivuston sisäänrakennetun videosoittimen ansiosta.

Kertoimet ComeOn

Vedonlyöntiyhtiö ComeOn on useimmissa tapauksissa keskimääräinen marginaali. Joten yhden tapahtuman yhtä odotettavissa olevien vastakkaisten tulosten kertoimet vaihtelevat pääasiassa välillä 1,85 / 1,85 – 1,9 / 1,9. Totta, joillekin erittäin suosituille tapahtumille on joskus tarkkailtava “mielenkiintoisempia” 1.95 / 1.95, mutta tämä ei valitettavasti ole kaikkea muuta kuin sääntö. Lisäksi BC ComeOn tarjoaa asiakkailleen usein erilaisia ​​tarjouksia, esimerkiksi vetoja, joilla on erityiset kertoimet, nimeltään “express +”. Itse asiassa tämä on sama “ilmaista”, mutta suuremmilla kertoimilla. Totta, ensinnäkin sen pitäisi olla vähintään 3 tapahtumaa, ja toiseksi sille asetetaan joitain vedon määrän rajoituksia.

ComeOn -sivusto

BC ComeOn verkkosivusto on sisustettu melko hienosti ComeOn ja perinteisesti. Vasemmalla puolella tarjotaan odotetusti luetteloita urheilusta ja vastaavasti tapahtumista, joille kyseinen vedonlyöntiyritys tarjoaa sinulle vetoja. Täältä voit ladata useita otteluita näytön keskiosasta korostamalla kiinnostavia tarjouksia ruudulla. Tämä on vähän suodatinta. Mutta joskus vedoissa, kuten “express” tai “system”, on ongelmia, jos et ole aiemmin ladannut kaikkia kokouksia, joista otat tapahtumia. Siksi tässä suhteessa käyttöliittymään tottuminen vie aikaa. Muuten kaikki on tuttua kokeneille pelaajille.
BC ComeOn tarjoaa asiakkailleen myös palveluita, kuten online-kasinot, pokeri ja erilaiset pelit, mutta sen pääasiallinen erikoistuminen on vedonlyönti. Kyseisessä resurssissa ei ole kirkkaita merkkejä, ja sivuston ylin “otsikko” näyttää hieman yksinäiseltä. Mutta niille, jotka panostavat vain urheilumaailman tapahtumiin, ei ole mitään tarpeetonta, joten tämä on todennäköisesti jopa plus.