Boleslav löysi uuden ampuja. Nyt tulostaulu pelataan

Edellisen kerran hänen paine puolustus nosti eilen vastaan ​​Litvinov, Keski-Böömissä lopulta voitti 5: 3 ja taulukko kiipesi pronssiovi dais.

“On aina voisi olla parempi, mutta kolmas sija on hyvä. Joka tapauksessa meidän on kerättävä jokaisen ottelupallo jälkeen Bodiky Pidä yläkerroksissa, “Richard Jarůšek haluaa, joka kokonaisuudessaan on paras joukkue kilpailuesityksiä kotiin jäällä. Kymmenestä ottelut luistelu seuran hän teki 24 pistettä ja kumpikaan kilpailijat ole neodvážel voita varsinaisella peliajalla.

“Kotona on varmasti parempi kuin ulkona leikkimässä. Ja faneja on hieno, minun täytyy kehua heitä, koska he työntävät meitä, vaikka emme olekaan onnistuneet niin paljon.He seisoivat takanamme ja näytti meille tukea “Jarůšek arvostettu.

Vaikka alussa kauden Boleslav mallinnettu komea täynnä jääkiekko ja luistelu tapahtumia yhdistelmän jälkeen marraskuun rikkoa esittävän kauneuden hänen peli hieman eksyksissä.Series on tultava valtaan ja aggressio, joka on vain turvetta yksinkertaista taistelija Jaruska.

Nyt yksi niistä voimista hyökkäävän joukkueen yhdessä Dominic Pacovským seitsemän osumaa alkuun Kanuunat Boleslav.

“Kyse on pelastamisesta ja avaruudesta”, hän sanoo ensimmäisessä muodostelmassa kapteeni David Excellentin vieressä. “Viime kaudella tai alussa tämän, en pelaa paljon, mutta nyt saan tilaa ja yrittää maksaa sitä takaisin hyviä suorituksia. Joka sopii minulle siellä, se kuorrutus Lisäksi “, hän väitti eteenpäin kaksikymmentäneljä.

Vastaan ​​Litvinov onnistui Boleslav jälkeen kuukauden kotonaan voittaa yli maalin. Viime kerralla hän teki sen 16. lokakuuta Brnoa vastaan.Siitä lähtien on ollut erittäin tiukkoja tuloksia.

“Viimeisten otteluiden jälkeen soitimme, tämä on erittäin tärkeä kolme pistettä meille. Meidän oli voitettava peruspelissä, mikä onnistui huolimatta siitä, että vastustajasta 2: 0 saavutti 2: 2. Sitten onnistuimme pomppimaan takaisin ja pitämään sen “, hän kertoi toimittajille voittaessaan 5: 3 Jarůšekin. “Tiesimme, että se ei olisi kevyt vastustaja. Vastustajat taulukon alaosassa ei ole mitään menetettävää pelatessa kaikesta. ”

Toinen vastaava kilpailija saapuu perjantaina, mistä 17,20 käynnistyy ottelussa Vitkovice, Tšekki televisiolähetysten urheilu.