Joku antaa tavoitteita, olen mustassa työssä, tuntee tulostaa

FBI erehtymättömän parta kuuluisa vahva pelata kehoon on perinteisesti yksi suurimmista taistelijat Extraliga. Viime vuosina pelaajat ovat ansainneet omat tilastot. Do Radegast Indeksi lasketaan +/- pistettä, estää laukausta ja fyysistä kosketusta vastustajan lukuunottamatta virhe.

Kyse ei ole puhaltaa pois, mutta liian usein putoaa rohkeasti luoteja vastustajia. “En myöskään pelkää. Jos lasketaan eteenpäin, että voit tulla mitään, et koskaan pelata hyvin “, kertoo 34-vuotias puolustaja, jonka harrastuksiin kuuluvat ratsastus Harley ja keräämällä veitsiä.

“He ovat puolustajia ja puolustajia. Joku antaa tavoitteet, joku on siellä työskennellä musta – pelata kovaa ja jakaa ohjuksia.Kuulun siitä toiseen ryhmään. ”

pikkupoika, joka alkoi pelata jääkiekkoa kotimaassaan Ostrava, ilmeisesti hän ei kuulunut joukkoon nyrkkeilijäkaarti. Se päätyi vuoden pelaamisen. Kiitos hänen itsepäisyys teki kertaluonteisen korvikkeena Sparta Liberec asti virkaan kapteeni.

Hänen suosikki jääkiekko on aina ollut puolustaja Scott Stevens New Jersey, joka tunnetaan erityisesti esimerkillisestä osumia. Hyökkääjät, hän puolusti pahin Pilsen Martin Straka. “Hänen liike oli epätodellista. Se on todella yksi niistä harvoista pelaajista, jotka pohjimmiltaan ei antanut taistella takaisin “, hän sanoo ihaillen Issue.

Under Jested otsikkona soitin lempinimeltään maksuja kuusi vuotta sitten alkaen Trinec ja kehittynyt yksi tärkeimmistä.Hänen uransa hän arvostaa nuorimman maailmanmestari ja osallistua lopulliseen ylimääräisiä liigan Vitkovice vuonna 2002. Suurin kilpailu on toistaiseksi keräsi vaikuttava 814 käynnistyy. Vaikka hän ei koskaan haavoittanut häntä. Kaikkialla Extraliga pelata kotimaisten ja ulkomaisten kilpailua maistui.

valkoinen tiikeri kahdesti eteni välieriin, ja tämä on kolmen laihaa vuotta siellä kun Liberec taas kaulitaan ja pelaaminen huipulla Extraliga. Se toimii myös painettuna.Hän hallitsi paitsi Radegast-indeksissä, mutta on paras Liberec-pelaaja plus-minus-luokassa.

“Meillä on erittäin hyvin koottu mančaft ja meillä oli hauskaa kesää koulutusta, jossa jokainen kehui”, sanoo asia.

Hänellä kun kapteeni Céčko muttei pelaajille, jotka pitäisi muiden suuren puheen ohjaamossa. “Meillä on paljon kokeneita kavereita joukkueessa, joten kun on jotain, mitä meidän on sanottava, puhumme yhdessä. Tietenkin, joskus huudan. Onneksi tämä ei periaatteessa ole välttämätöntä tänä vuonna, “nauraa tulosta.