Pojan kasvot pettävät. Voin jopa huutaa, sanoo jääkiekkovalmentaja Herr

Hän on kouluttanut useita vuosia nuorisoluokkia Prahassa Sparta-yliopistossa ja tutkinut kokeneempien kollegoiden työtä. Hän suhtautui Etelä-Böömin haasteeseen johtaa johtavia aikuisten pelaajia ensimmäistä kertaa suurella kunnioituksella.

”Se on täysin erilaista, kun kommunikoit vanhempien pelaajien kanssa. Sinun on rakennettava koulutustasi eri tavalla, sinulla on painetta tuloksiin. Sitten luet itsestäsi ja ryhmästäsi sanomalehdissä, Internetissä ja puhut työskentelystä kaupungin ihmisten kanssa. Kaikki tämä oli minulle uutta ja otan siitä edelleen enemmän kokemusta. ”Vaikka monet pelaajat ovat yhtä vanhoja tai muutama vuosi vanhempia kuin päävalmentaja, Herr onnistui rakentamaan johtajan joukkueeseen.Toisaalta, hän tapaa kaikki kaadereiden pelaajat, eikä voitetussa ottelussa ole mitään ongelmaa juhlia joukkueen kanssa illalliselle tai oluelle. Vaikka olin hieman huolissani ennen ensimmäistä harjoitusta, miten se osoittautuu. Loppujen lopuksi on hienoa, meillä on erittäin ystävälliset suhteet stadionin ulkopuolella. Mutta jos sinulla on jotain tarjottavaa näille kavereille ja tiedät mitä ja miksi teet, he hyväksyvät sinut ”, nuori valmentaja aikoo. En syventyisi siihen, jos tietäisin, etten pystynyt nostamaan ääntäni. Yritämme olla melko positiivisia. Mutta kun näemme virheen jäällä tai videossa, soitamme pelaajalle ja jopa matkustamon edessä voimme kertoa hänelle, mitä ajattelemme.Ja nämä kaverit ottavat sen, kunnioitamme toisiamme ”, iloitsee Karel Herr, jota avustaa Václav Šrámek. h3>

Nuoruudestaan ​​huolimatta Herrillä on jo ollut useita mielenkiintoisia kokemuksia, joita jopa vanhemmat kouluttajat saattavat kateuttaa. Esimerkiksi pelaaja, hän voitti neljä kertaa Euroopan yliopiston jääkiekkoliiton tittelin Charles Universitylle. Mutta hän auttoi myös kouluttamaan Kuwaitin, Kolumbian, Meksikon ja Kiinan kansallisia jääkiekkoilijoita Sparta Prahan leirillä. Kuwaitien kohdalla se oli huonompi ”, Herr muistelee. ”Meillä oli 10 päivän leiri Mexico Cityssä.Heillä on siellä noin kaksikymmentä jäähalli, mutta pääasiassa taitoluistelua. Esimerkiksi, meillä oli harjoituksia stadionilla aivan ostoskeskuksessa ja siellä oli paljon ihmisiä. Tavalliset meksikolaiset eivät tiedä paljon jääkiekosta, mutta asianosaiset ovat jo kunnollisella tasolla. Joten ei ollut niin, että opetimme jääkiekkoa luistamaan ulkomaalaisilla leireillä, ei todellakaan, ”Herr lisää. Read more .

”Ollessani vain 24-vuotias ja tullessani nuoruuteeni, joskus joku kertoi minulle, ettei päävalmentajana olla hauskaa. Kuulin sen ennen kuin tulin A: n luokse.Puhuin siitä monien ihmisten kanssa, mutta finaalissa sinun on tehtävä kuva itsestäsi. Vanhempani tukivat minua tässä, suurin osa tuttavistani, mutta kyllä, olen tavannut reaktioita, jotka eivät olleet täysin myönteisiä ”, Karel Herr sanoo. paikka. Hän on paras kolmesta korkeimmasta jääkiekkokilpailun kolmesta Etelä-Böömin 22bet edustajasta. “Uskon, että ylitämme toistaiseksi odotuksemme”, sanoo onnellinen valmentaja. ”Vasta nyt meillä on plus tai miinus samat pisteet kuin viime kaudella.Henkilökohtaisesti olen nöyrä, ja olen sitten vieläkin tyytyväisempi, kun tulee osittaista menestystä. ”Viime kauden nykyinen Pisek-valmentaja pelasi kymmenen puolustavaa peliä, mutta Herr ei enää aio palata jääkiekkouralle. “Hyppin Radomyslin jälkeen ja minulla oli miinus kolme pistettä ottelusta, joten lopetin jälleen”, hän nauraa. ”Haluaisin silti pelata aluetta, mutta minulla ei ole siihen aikaa.Jääkiekkarurani ei ole siirtynyt mihinkään, mutta olen löytänyt itseni koulutukseen ”, myöntää nuori mies, joka parantaa koulutustaan ​​paitsi yliopistossa myös seminaareissa, inspiroituna kuuluisten valmentajien elämäkerroista, etsiessään ulkomaisia ​​ammattijulkaisuja tai katsomalla enemmän kokeneita kollegoita Internetissä.

Hänellä on edessään valmennus tulevaisuus, mutta hänellä ei ole suuria tavoitteita. Se ei ole luonnossa. ”Otan sitä vähitellen. Tietysti jokaisen valmentajan unelma on esitys. Lyhytaikainen tavoitteeni voi olla myös valmennus nuorison maajoukkueisiin, mikä houkuttelee minua paljon.Haluaisin ehdottomasti tutkia maailmaa, minua houkuttelee paljon NCAA: ta Amerikassa. ”