Alppikulta. Miksi Kerzhakov tarvitsee Zürichiä?

Poistumalla meillä on melko mielenkiintoinen kuva. Tietysti henkilön, jolla on nimi, jolla on suuri kokemus ja ansio, tulisi tulla potentiaalisesti avoimeen paikkaan. Ja jos Glazers päättää erota van Gaalin kanssa, heidän olisi parempi tehdä sopimus Guardiolan kanssa etukäteen, koska vain hän näyttää siltä, ​​että se on win-win-vaihtoehto. Häpeällinen Mourinho on liian kiistanalainen luku, johon liittyy valtava määrä riskejä. Ja miksi Manchesterilla on vaikeita aikoja siirtyä toiseen seikkailuun? Pep on onnistuneella ja hedelmällisellä työllään Saksassa jo osoittanut olevansa vahva valmentaja, joka pystyy rakentamaan joukkueen ratkaisemaan vaikeimmat ongelmat, kun hänellä on tarvittavat esiintyjät käsillä. Kaikissa muissa vaihtoehdoissa on paljon tuntemattomia, ja siksi älä kiirehti tekemään tärkeätä päätöstä siitä, kuka tulee kapteenin siltaan.

Mikä voi olla seurausta Venäjän viimeisen maalintekijän yhteistyöstä Sveitsin viimeisimmän joukkueen kanssa?

Mielenkiintoista on se, kuinka moni kotimaisen jalkapalloilun ystävä vastasi ajattelustaan, että Aleksanteri Kerzhakov lopettaa jalkapallouransa olematta hallinut kaikkia vaikeuksia, jotka oli valmisteltu 33-vuotiaalle hyökkääjälle vuonna 2015? Ensinnäkin “Zenith” -historian paras ampuja on menettänyt paikkansa kotiklubissa. Sitten, Andre Villas-Boashin tekemällä, Kerzhakov kiellettiin saapumasta tukikohdan alueelle. Samaan aikaan hyökkääjä saavutti Kristuksen ikän – vahva hahmo jalkapallo-todellisuuteen. Yli kuusi kuukautta oli lepotilassa ja sai vaikuttavan kuukausipalkan. Kaikki nämä olosuhteet pelottivat potentiaalisia työnantajia kaikin mahdollisin tavoin, ja suoraan Alexander työnsi päätökseen lopettaa kunniakas jalkapallopolku. Oli enemmän kuin tarpeeksi aikaa löytää oikea seinä ja ajaa kenkien kynsi siihen.

Tapahtumien rauhallisen kulun kohti väistämätöntä loppua keskeyttivät toisinaan Kerzhakovin haastattelut, jotka olivat kyllästyneet äänekäsin lausunnoin halua elvyttää uransa ulkomailla ja tarttua hänen viimeiseen suureen kansainväliseen turnaukseensa maajoukkueen t-paitaan.