Ja haluaisin, tiedäthän, ei halua olla tässä tarinassa paikalla kirjailija

Ja haluaisin, tiedäthän, ei halua olla tässä tarinassa paikalla kirjailija, joka määräsi siitä “oikeasta”. Ja tiedän, että on olemassa sellaisia. Kaikki alkaa “kollegallamme, meidän pitäisi kirjoittaa mitä Tarasov moron”. Paikan päällä mentorointi, ohjaus, sillä moraali perua virkailija. Koska rehellinen, kukaan meistä ei ole parempi kuin Dmitri Tarasov. Kukaan meistä ei ole parempaa kuin tämä tuuletin. Kukaan ei tykkää työstään jottei rentoutua viikonloppuna, eikä kukaan ei kunnioita toisten omaa tilaa, jottei laittaa storiz “gygy, tarkistaa sitä, tässä gink”. Eikä kukaan tietenkään ei vie pelaajat hirviömäistä halo pyhimys, joka edellyttää niiden olevan, kuten Kiinassa, soturi ja kasvojen puolueen. Koska kukaan ei koskaan purkaa rahaaan ja asemaansa.

Dmitri Tarasov pahoinpuu, polttaa hihnaa ja lyö ihmisiä. Sairaalasi! Kuva: R-Sport, Star

Tämä tarina on meille. Niin kuin he ovat. Jos yhden päivän joku lapsenlapsenne haluavat tietää Venäjän nnen 2018 näyttää hänelle uutisia, jossa Tarasov. Ja kaikki on selkeä ilman sanoja.

Jos lapsenlapset ovat liian nuoria, ja he joutuvat vakuuttamaan joillekin ainutlaatuisesti oikea arvio tästä tapahtumasta, näyttää heille otsikko tämän tekstin.

Otsikossa – mitä haluaisit nähdä.

“Atletico” organisoidusta tyypillinen tilanne Euroopan cupin: Away “patja” tiiviisti tarttui portille ja banaali altistuvat Shield – piti ruutuun muilla alueilla yksinkertaisesti eivät häiritse, ja natiivi sama stadionin he alkoivat painostaa vastustaja: asetettu aggressiivinen taklauksia , salamannopeat vastahyökkäykset ja voimakas lyöntejä maalilla.

House “Arsenal” antoi toivoa, että Arsene Wenger voi jättää mukavasti ja tuoda suuria seura ainakin jossain Eurocup, vierailulla klubissa selvästi on aiheuttanut ranskalaisen halu saada nopeasti pois täältä. Ensimmäisessä ottelussa “Gunners” piiritti portit Jan Clouds – lontoolaiset ehkä kaikista mahdollisista jälkipuoliskolla toisen ottelun he eivät koskaan murtautui läpi maaliin. Ensimmäinen isku Pilven suuntaan tehtiin jo 51. minuutilla. Ennen tätä oli vain tukossa oleva yritys lyödä kentän keskustaa – tämä on kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää Madridin puolustuksesta.

Ainoa asia, joka ei ole samanlainen kuin tyypillinen Euroopan cup-ottelu “Atletico” – on pieni määrä kortteja. Tässä ottelussa Madrid ei leikannut häijyjen hallintaa, vaan pelasi tarkkaan eikä vastusta vastustajaa. Heillä ei tietenkään ollut asennusta eikä vain halua laittaa vastustajaa pois toiminnasta. Ainoa, joka ei kieltänyt aggressiota, oli Diego Simeone VIP-boxissa.