Jalkapallo neljässä vuodessa: Qatar aloittaa maailmanmestaruuskisat … Kuinka se tulee?

Karsinnat alkavat vuonna 2020.

Kolmekymmentäkaksi maata on läsnä tapahtumassa viimeisen kerran, vaikka FIFA: n johtajat ehdottivat, ettei se pelaa Qatarissa 48 pelaajan kanssa ensimmäistä kertaa vuonna 2026 Yhdysvaltojen, Kanadan kanssa. ja Meksikossa.

“Tällainen suunnitelma voi aiheuttaa monia ongelmia”, sanoi Euroopan jalkapalloliiton (UEFA), Manner-Euroopan vahvimman organisaation johtaja Aleksander Cheferin. Hänen on selvitettävä, miten selviytyä liiga- ja cup-kilpailuista, jotka ovat tulossa kauden keskeisiin vaiheisiin Qatarin mestaruuden aikana.

Kotimaan liigakilpailut keskeytetään neljäksi, viideksi tai kuinka monta viikkoa?Esimerkiksi hotellien ulkopuolella alkoholia ei saa kuluttaa julkisissa paikoissa, ja on myös rangaistavaa kadulla humalassa olevan porrastuksen määräämistä.

“Alkoholi ei ole osa Qatarin kulttuuria”, järjestävä komitea painottaa mainosmateriaaleissa.

Alkoholia on kuitenkin saatavilla hotelleissa ja niissä tarkoitetuissa paikoissa. FIFA päättää, sallitaanko myynti stadionilla. Kahdeksankymmenen maan kansalaiset pääsevät nyt Qatariin ilman viisumia.

”Venäjän järjestämisessä oli paljon huolta fanien turvallisuudesta, mutta osoittautui, että he tunsivat olonsa erittäin mukavaksi siellä. Koko Venäjä on osallistunut tähän, ja olen varma, että se tulee olemaan samanlainen Qatarissa.Pääkaupungissa Dohassa, jolla on Pilsenin kaltainen alue ja Prahan kaltaisella väestöllä, se soitetaan neljällä areenalla. Maailmanmestaruuskilpailut.

Muiden työt pitäisi saada päätökseen vuonna 2020. Ilmastoinnin odotetaan jäähdyttävän ilmaa.Stadionien ja harjoitusalueiden rakentamisen budjetti on noin 150 miljardia kruunua.

Kuinka isäntämaa muuttuu Japanin, Etelä-Korean, Iranin, Saudi-Arabian ja Australian miehittämät progressiiviset joukot. Hän voitti Sveitsin viime viikolla.