Kuka haluat nähdä Tšekin eu nominaatiossa?

Maajoukkueella on varsin mielenkiintoisia taitoja ja rohkea tyyli. Jopa ilman kapteeni Rosicky, joka liian usein rajoittavat terveysongelmia.

Miten koostuu VRBOVÁ pulma

< p> Et ole tavallisesti tylsistynyt tšekkiläisen tiimin kanssa ennen pelien pelaamista, koska voit vain tiputtaa mitä valinta tapahtuu. Samanlainen sarja ei ole koskaan alkanut kahdesti peräkkäin. Valmentaja Pavel Vrba tykkää yrittää, hän kutsuu haavoittuneita, jotka ovat hänen jalkapallopeleihinsä. Pelaajat, kuten Skalák, Šural tai Pavelka, voisivat kertoa siitä. Kiitos heille, tsekit hallitsevat vaativa karsinnat Group ja odottamattomia etukäteen Euro.

On helppo nähdä, että Willow on erityisen loukkaavaa makuun. Rauhallisesti puolustuksen kustannuksella.Mutta viime vuoden koulutus (tiistain tappio 1: 3 Puolassa) kohonnut huoli siitä, että esitys noin kaksi vuotta hiipii. Ongelma voitiin nimittää yksinkertaisesti: läpäisevä puolustava. Viimeisen pelin puhtaalla Account, kokenut Tsekin marraskuussa 2013 vielä väliaikainen valmentaja Josef Pesic. Vrbove odottamassa nolla laajennetaan 17 ottelua.

“Jotkut puolustava pelaaja ei vastannut odotuksia, niin saatat olla ongelma ehdokkaita Euro”, sanoi Vrba, kun hän oli lopettanut Wroclawissa. Jopa kouluttaja on kärsinyt kärsivällisyyttä. Ensimmäistä kertaa hän tunsi, että hänen pitäisi julkisesti kumota pelaaja ja varoittaa häntä erityisesti.Huolimattomuus, ei potkia hieman kiihkeys ei siedä “Anemusí sitä sovelletaan vain puolustajia, mutta yleensä pelaajia, jotka ovat vastuussa puolustukseen.”

Rehellisesti nettosaatavat ovat niin tärkeitä, kun se voittaa. mutta tšekkiläinen joukkue tarvitsisi ehdottomasti parantamaan puolustustyötä. Aivan liian helposti antaa vastustajan pisteet.

väärentää Walk euroa?

Huomaa miten Puolan tavoitteet laskivat. Rikosoikeudellisesti! Kuiva kun ensimmäinen virhe potku, toinen keskikohdan jälkeen aiheetonta kulmapotkusta, neuhlídal Vacek reunassa postitse. Kolmas tavoite oli koko jalkapalloliiton harakiri, joka rikkoi maalivahdin Petr Čechin 118. alkupäätä. Tšekit 70-vuotiaana.He potkivat minuutti nurkkaan, tungosta edessä vastustajan maaliin niin sinisilmäisesti, että puolalaiset voisi potkia joka tekivät kolme yhteen ja ampui tyhjään maaliin. Se ei yksinkertaisesti anna anteeksi. Varsinkaan EM, joka päättää jokainen yksityiskohta.

Kukaan ei sanonut sitä ääneen, mutta valmisteleva epäonnistuminen Puolan, joka antaa levätä kyltymätön bloomers Lewandowski, saattaa olla kivuliaita seurauksia Pilsen kapteeni kävelee. Arviointi MF dnes sai pahin merkin, joka osoittaa hänen foiled syksyllä. Liberecin debyyttinsä Bartosák ei auttanut paljon puolustavaan reunaan tai Bohuslav universal Zahusteliin.Sitä vastoin kannan uudistettu kokenut keskikenttäpelaaja Plasil, jonka (ei) vaikuttaa arveltu.

47 nimeä, 23 paikkaa. Se seuloo!

Nämä eivät ole vain sanoja tuuleen, koska hän oli ilmeisesti taistelevat lopullista ehdokasta. Vain 23 paikkaa on käytettävissä, ja 47 nimeä on saatavilla. Tähän luku oli MF dnes, jotka kartoitettiin Vrbove vaihtoehtoja.

Vaihtoehtoja meillä on oltava paluuta kuuluisan hyökkääjä Baros, Pilar laituri tai keskikenttäpelaaja kilpi Hübschman. Kuuma aihe on monia kysymysmerkkejä. Voiko Rosice, Pilař tai Vacha parantua? Will Krejčí, Šural tai Škoda eivät laske talvella?Missä määrin loistaa kevään aikana Vydra, Vacek ja Vaclav Kadlec?

Ennen kuin päättää, kuka kesällä lentää Ranskaan, odottaa maajoukkueen kaksi valmistelu- ottelut (maaliskuu, kesäkuu). Joulukuun 12. päivänä euro-alueen perussarjat piirretään. Koska Tšekin tasavalta on siirtynyt kolmanteen suorituskykykoriin viime hetkellä, sen pitäisi käyttää tuplaa puolustuskannalla. Hän saa kaksi vahvaa vastustajaa.