Liberecin puolustus ei saa maalia. Nyt hän aikoo hallita Pilsenin

Mikä on melkein ihmeellinen muutos? Ensimmäinen vastaus on ilmeinen. Kuten millä tahansa siirtokaudella, Liberecissä on tapahtunut suuria muutoksia, mukaan lukien valmennus, ja uusi valmentaja Hornyák on etsinyt ihanteellista kokoonpanoa jo jonkin aikaa. ”Hän istui. Pelaajista on tullut itseluottamusta ja itseluottamusta ”, Zsolt Hornyák kertoo.

Toinen keskeinen tekijä oli maalivahdin vaihto. Varajäsen Filip Nguyen seisoi pylväiden joukossa 10. kierroksella, ja siitä lähtien hän ei ole vapauttanut entistä numeroa Václav Hladký. Hän pystyy pitämään joukkueensa jokaisessa ottelussa ja hänellä on kaksi rangaistusta. ”Se oli enemmän onnea, minulla ei koskaan ollut paljon rangaistuksia.En myöskään pidä itseäni tukena, olen edelleen liigassa tulokas ”, sanoo Nguyen vaatimattomasti, jolla on vielä vain kahdeksan liigan aloitusta.

On totta, että Nguyenillä ei ole paljon tekemistä otteluissa. Ja sen takana on koko joukkueen parannettu puolustus. ”Kauden alussa olimme erittäin loukkaava joukkue ja meillä oli eniten hyökkäyksiä liigassa.Mutta emme anneet liian monta maalia, joten jouduimme työskentelemään puolustusvaiheessa ”, puolustaja Ondřej Karafiát sanoo.

Hän on yhdessä ukrainalaisen pelaajan Taras Kacharaban kanssa luonut vakaan seurantaparin, joka voittaa paljon henkilökohtaisia ​​taisteluita, ei salli vastustajan ampua, ja jos on, hän estää paljon laukauksia. “Taras ja minä olemme tottuneet toisiinsa ja teemme parhaamme”, Carnation kiittää.

Puolustuksen hyvä työ tarkoittaa, että vain kaksi ohjuetta ottelua kohti menee Liberecille. “Ja ne tulevat yleensä loppuun, mikä on maalivahdin kannalta epämiellyttävää, koska hänen on silti pysyttävä keskittyneenä, jotta hän ei tee virhettä ja upottaa koko joukkueen”, toteaa Filip Nguyen.

tilille eikä saanut kuppia Slováckossa.Se on mielenkiintoinen ottelu ja uskon loistavaan ilmapiiriin ”, lisäsi maalivahti Nguyen.