Minusta tuntuu parantavan koko ajan

“Minusta tuntuu parantavan koko ajan. Olen erittäin auttanut korkean koulutustason ja niiden voimakkuuden ansiosta. Mitä sijoitteluun pelata ja alkaa hyökkäyksiä, mutta tämä en voi varmasti lisätä enemmän “- toinen heikkoutensa Upamekano soittaa ensin omille. Se on aina ollut erityinen ongelma Dayo, vilkaise hänen tutka 2015-16 kauden alussa tekstin.

Suuressa määrin suuri osa siirtoihin liittyvistä avioliitoista johtuu hänen halustaan ​​edetä, mikä itsessään on kiitettävää. Arsenaali nuoren puolustajan historiassa Leipzigin vielä ominaisuus on erittäin hyödyllistä kerääntyy – kaikki samalla nopeudella. Kun kyky painaa vastustaja Upamekano usein kulkee ensimmäinen pelaaja harhauttaa, jättäen siten tilaan, jossa se on helpompi tehdä tarkka syöttö.

Tsentrbek ylhäältä alas nopeudella. “Barca” maksaa Upamekanosta 100 miljoonaa euroa Kuva: Bundesliga

Kauden lopussa Upamekanosta tuli panttivangiksi Leipzigin järjestelmiä jatkuvaksi muutokseksi. Peli sitten kolmessa, sitten kahdessa CZ: ssa ei aina vaikuta kovinkaan hyvin pelaajia, koska se vaikuttaa suoraan heidän tehtäviinsä. Erityisesti se on havaittavissa niin nuorena. Älä siis kritisoi Dayoa voimakkaasti “RBL: n” viimeaikaisista tuloksista.

“…” Kiitos erilaisia ​​taitoja kuten nopeutta, dynamiikka ja alttius sijoitteluun pelata, Upamekano on potentiaalia tulla keskeinen toimija ‘- Ralph Hazenhyuttl sanoi allekirjoitettuaan ranskalainen ….’

Nyt Barcelona on valmis maksamaan 100 miljoonaa euroa, ja pian se odottaa häntä Ranskan maajoukkueessa verrattuna Varaan.

Otsikossa – mitä haluaisit nähdä. Minun vanhurskas tuomitseminen.

Historia Dmitri Tarasov ja löi fani “Spartacus” on hienoa kaikesta. Mistä “vain usko, että minä olen nationalistisen” päättyy “Minähän sanoin tämä puhelin on nyt pistää perse.”

Nationalistinen, aasi, valkoihoiset, aseita, laukauksia, vesipiippu – jotain, sinun ja minun ensimmäinen huomannut. Nämä ovat, tiedät, majakat viileä tarinoita, linkki ystäviä joissa skinesh PM.

Mutta sitten sain jotain muuta hänen silmänsä. Nimittäin – lause: “On aivan mahdotonta hyväksyä, että ihmiset, jotka puolustavat kunniaa maan, anna itsensä tällaiset suhteessa muihin.”