On aika mennä kotiin. Miksi Kevin Grossskreuz palasi Bundesliigaan

2006. Fabio Cannavaro
Kauden saavutukset: maailmanmestari
Pääkilpailija: Gianluigi Buffon (Juventus), 49 pisteen ero
Tapaus, jossa pokaali löysi uuden omistajan vain kansainvälisen menestyksen ansiosta. Joukko Nesta Cannavaroa puolustuksen keskellä – tämä on jalkapallo “nolla”-platinaa. Mitä siellä oli, koko “Azzurra Squadra” oli esimerkillinen. Tämä näkyi muun muassa kyvyttömyydessä erottaa asiaa, samoin kuin saksalaisten Brasiliassa. Seurauksena kolme parasta olivat: Thierry Henry – Mestarien liigan ja maailmancupin finalisti Gianluigi Buffon, joka asettui planeetan parhaaksi pitäjäksi ja itse asiassa italialaisten kultaisen sukupolven johtajaksi – Fabio Cannavaroksi. He myönsivät jälkimmäisen ja kenties tekivät sen oikein. Ei mielestäni sovi, että tämän analogian mukaan vuonna 2014 ZM voisi mennä Philip Lamin luo.

Ei tarkoita, että Bundesligan talvinen siirtoikkuna osoittautui erittäin tyydyttäväksi. Siellä ja täällä he allekirjoittavat nuoria kykyjä, joihin toivot kiinnitetään, mutta jotka toistaiseksi eivät ansaitse erityistä tarkkaavaisuutta. Tätä taustaa vasten talven merkittävin tapahtuma on paluu Saksan mestaruuteen Kevin Grossskrejts.

Jos olet unohtanut hänestä, niin se ei ole sinun syytäsi. Kukaan ei ole nähnyt häntä jalkapallotutkissa viimeisen neljän kuukauden aikana. Kun Thomas Tuchel nimitettiin Dortmund Borussiaan, Grosskreuz oli yksinkertaisessa, mutta epämiellyttävässä tilanteessa: valmentaja teki selväksi, että keskikenttäpelaaja ei ehkä lupaa paljon peliaikaa. Kuuba Blaszczowskin tavoin Grosskreuz ei hyväksynyt tätä tilannetta. Siksi pylväs meni Fiorentinaan, ja Kevin päätti muuttaa Turkkiin, missä Galatasaray oli kiinnostunut palveluistaan. Grosskreuzin päätös oli hiukan yllättävä. Näytti siltä, ​​että hyökkäävä keskikenttäpelaaja, joka pelasi paljon Kloppin alaisena ja oli jopa osa Saksan maajoukkuetta, josta tuli maailmanmestari, voisi näyttää hieman korkeammalla tasolla kuin Turkin mestaruus. Kävi ilmi, että Grosskreuz ei onnistu kokeilemaan käsiään Turkin maaperällä.