On liian myöhäistä siirtyä Englantiin, Ibrahimovic sanoi. Onko hän Beckham?

Kysymys on: ei hyökkäysyhdysvaltalaista ole siirtynyt kauden jälkeen Englannin liigaan? Hänellä on astetta Alankomaissa, Italiassa, Espanjassa ja Ranskassa, mutta Englannissa ei silti pelata.

Jos pidät tätä ajatusta, tulette pettymään. Kuten kaikki Premier League -voittajat. “Mielestäni on liian myöhäistä mennä Englantiin”, 34-vuotias Ibrahimovic sanoi. “Olen nyt onnellinen Pariisissa. Minulla on sopimus viimeisen puolen vuoden aikana. Toistaiseksi en tiedä, mihin minun urani loppua. Odota. Näemme, mitä tapahtuu kauden jälkeen. ”

Hän puhuu hänen paluustaan ​​AC Milanon puhutaan. Keinottelu on myös se, että hän voisi mennä Miami amerikkalaisia ​​entisen joukkuetoverinsa David Beckham.

Ainoa varma asia on, että kausi päätyvät Ibrahimovic kesällä Euro. Ruotsi räjähti Tanskan kaksintaisteluun.Ruotsin kapteenin voitti voiton tavoite rangaistuksen jälkeen 2: 1-kotivoiton jälkeen. Tanska sai 2: 2. Tässä on ihaillut tykki, jonka numero on kaksi. “Tanskalaiset halusivat jättää eläkkeensä minulle eikä siirtyä maahansa”, Ibrahimovic sanoi. “Monet ihmiset kertoivat minulle, että olin vanha ja heikko. Se ei näyttänyt tuolta kentältä. Jätin jalat “, hän jatkoi klassisella äänellä.

Viimeisen ison turnauksen, maailmanmestaruuskilpailut Brasiliassa, hän jäi Ruotsiin.Tuolloin lähetti viestin: “Yksi asia on varma – maailmanmestaruuden ilman Zlatan jää mitään nähdä.”

Nyt, puhua eri tavalla. “Euro Ranskassa, se on maaginen yhteys minulle. Todennäköisesti se on viimeinen turnausni maajoukkueella. Jos pääsen euroon, se on kohtalo. Juuri nyt olen innoissani, koska ennen kaksintaisteluun Tanskan Olen lukenut paljon siitä, että meillä ei ole voimaa tanskalaisille tyrmätty. Ibrahimovic sai 62 maalia Ruotsissa (111 ottelussa), mikä tekee hänestä kuudenneksi historian kaikkien eurooppalaisten tykkien joukossa. 84 hittiä johtaa Unkarin legendaarinen Ferenc Puskás.Aktiivisia pelaajia ennen Ruotsin kärkipelaaja ainoa saksalainen Klose (71) ja irlantilainen Keane (67).

Ei ole saavuttamaton numero. Erityisesti Ibrahimovicin muodossa. Ranskan liigassa tällä kaudella on keskimäärin 1,12 maalia per peli. Parempi on juuri Lewandowski Bayern (1,27) ja Aubameyang Dortmund (1,17).

Äskettäin hyökkääjä Paris St. Germain ei saanut yli kaksikymmentä maalia vuodessa, kun vuosi 2006/07 kirjoitettiin Inter Milanissa. Hänellä on 244 maalia siitä lähtien! Hän on tehnyt vähintään 30 maalia viimeisen neljän vuoden aikana. “Minä olen kuin viiniä. Vanhempi, sen parempi “sanoi kymmenkertainen voittaja kyselyn paras jalkapalloilija Ruotsissa.

Kun hinta viime viikolla otti, hän sanoi:” Vuosi sitten lupasin tulla takaisin ja voittaa kymmenennen kerran.Mutta en tiedä voinko luvata sitä ensi vuonna. ”

Mikä on kyse?