Samankaltaisessa tilanteessa klubin johto

Viime kesänä Kubanin tappiot tapahtuivat. Joukkueesta lähtivät viime aikoina keskitetty asema, Vladislav Kulik sekä Ozbiliz ja Ionov, joita kutsutaan myös ”hyökkäyksen siipiksi”. Tämä on tietysti varsin merkittävä menetys. Näistä tapahtumista huolimatta Krasnodar, aivan kuten he liikuttivat päähänsä pitkin, jatkoivat sitä. Lisäksi on tärkeää huomata, kuinka tehokkaasti ja asiantuntevasti vasemmanpuoleisten pelaajien korvaukset tehtiin. Kun Aras lähti Spartakiin, Sergey Doronchenko lupasi, että tämä olisi joukkueen viimeinen menetys. Ja kuten myöhemmin tapahtui, tämä lupaus pidettiin, koska vain yritysostoja seurattiin. Niinpä, Gonzalo Bueno, Vladislav Ignatiev, Arsen Khubulov pystyivät lisäämään hyökkäävän ryhmän voimaa sen jälkeen, kun he olivat vaihtaneet joukkueesta lähteneet Ozbilis, Ionov ja Pizzzelli. Tämän seurauksena Kubanissa esiintyi yksi melko kokenut jalkapalloilija ja kaksi nuorta pelaajaa, joilla on vielä tilaa kehittyä.

Samankaltaisessa tilanteessa klubin johto on varustanut tiiminsä sisäisillä varannoilla, joita Tsoraev ja Bukura palvelivat. Ja siksi Kubanilla oli tarpeeksi voimaa voittaa oikea paikka osallistua Euroopan liigan ryhmäkierrokseen. Tämä toteutui, kun joukkue pystyi täyttämään unelmansa neljän voiton avulla neljässä pelissä. Ja jälleen looginen kysymys: kuka olisi voinut toimia samalla tavalla? Ajattele itseäsi.

Kulikin vasemman jälkeen vapautunut paikka annettiin Mohammed Rabioulle. Tämän pelaajan hankinta ei ole niin kallista, mutta varsin tehokasta, koska tämä kaveri voi pian tulla Charlesin kopioon. Tämä Muntean voi iloita vain. On mahdotonta kiinnittää huomiota Djibril Cisse’n saapumiseen. Krasnodar joutui ostamaan huomattavan määrän yhden vuoden sopimuksesta. Samalla kuuluisa ranskalainen jalkapalloilija sai vain vapaan agentin aseman. Lisäksi tämä pelaaja, vaikka hän on saanut useita vakavia vammoja, on paljon tarpeellisempi kuin Daniel Niculae, joka lähti joukkueesta.