Sinun ei tarvitse huolehtia hyökkäyksestä

Siksi keskeinen kysymys on mitä puolustus? Keskellä Carrera testasi erilaisia ​​yhdistelmiä, mukaan lukien rekrytoi Maksimovic. Ja oletetaan, että lopullista päätöstä ei ole vielä tehty. Eli nyt et voi kutsua tandemia, joka on tärkein kauden loppuun asti. Toisaalta Spartakissa ei ole pitkään aikaan niin vahvaa, vakaa, pitkäkestoista tandemia. Yleisesti ottaen puolustuspiste ei ole heikoin lenkki. Ja perinteisesti vasen kylki. Kokeiltiin Rasskazovia ja on edelleen toivoa Nabiullinan ostamisesta.

Sinun ei tarvitse huolehtia hyökkäyksestä: kaikki johtajat jäivät joukkoon, ei loukkaantunut. Rookie Hanni, jonka kaikki näkevät jotenkin ”kymmenen” asemassa, vaikka ”Spartacuksen” taktiikassa ei ole sellaista kuvaa, pelattiin hyökkäyksen keskustassa – ensin yhdessä Ze Luisin, sitten Adrianon kanssa. En voi sanoa, että se teki jonkinlaista furoria, mutta Ebert ei näyttänyt. Se on kunnollinen esiintyjä, joka kannattaa pelata mestaruuden vahvimpaan hyökkäykseen. Hänen voitonsa eivät ole vielä oppineet. Kuten hänen pääasemaansa.

CSKA

Onko Spartak, Zenit, Lokomotiv ja CSKA valmiina Europa-liigaan? EnnakkoluokitusKuva: Spartak, Lokomotiv, CSKA, Zenit

Kuten aina, armeijan joukkue pelasi maksuja. Yleensä ne muotoutuvat hyvin nopeasti, mikä selittyy koostumuksen vakaudella – ei ole tarpeen etsiä keskinäistä ymmärrystä. Viktor Goncharenko keksi rebus: lähes kaikki CSKA-leirit saarnasivat 4–2–3–1 mallia, mutta koulutuksen lopussa se palasi 3-2–2. Mitä se oli – yksi talven tärkeimmistä kysymyksistä. Ja se oli, luulen, mitä. Viimeisten vuosien alhaisimman suorituskyvyn vuoksi CSKA etsi tehokkaampaa hyökkäysmallia. Mutta löysitkö sen?

Löysin sen. Vaikka tämä ei ole uusi malli, vaan henkilöstön uudelleenjärjestely. Palautettu – rummutus! – Musa. Miten CSKA tarvitsi vasaraa eteenpäin! Ja Musa alkoi heti pisteet. Yleensä on keskustelu siirrosta, onko se voitto vai ei. CSKA: lle tämä kysymys ei ole merkityksellinen. Ei vain voitto, vaan luultavasti paras mahdollinen voitto (kun otetaan huomioon, että Neymar, Aguero tai Dybala eivät todennäköisesti mene Venäjälle). CSKA vahvisti. Ja tänään, toivon, näemme sen.