Upamekano tietää selvästi, milloin hänen tulee hyökätä

Upamekano tietää selvästi, milloin hänen tulee hyökätä vastustajan puolelta, tietää, kuinka hän saa kiinni hänet epämukavassa asennossa. Yhtä tärkeä on sen nopeus. Tämä kausi, joka on Dayon huippu, kiihtyy 34,4 km / h – yksi Bundesligan parhaista indikaattoreista kaikkien pelaajien (!), Eikä vain puolustajien kesken.

Nyt Leipzigissa tämä taitojen yhdistelmä on vieläkin tärkeämpi: Saksassa joukkueet painavat korkeammat kuin Itävallassa – puolustuslinja nousee vahvemmaksi kuin klassinen saksalainen liiga – peli on mahdollisimman pystysuora, usein pitkän siirron kautta.

Tämä johtaa siihen tosiasiaan, että usein puolustajat ovat tällaisessa tilanteessa, kun he ovat pakotettuja saavuttamaan tai seuraamaan vihollisen pelaajaa, jolla on tilaa menestyksekkään valinnan tai voiton ylle. Tällöin Upamekanon nopeus tulee paljon enemmän kysyntää kuin yksinkertaisilla eteenpäin kohdistetuilla hyökkäyksillä valituille yrityksille.

Dayo pystyy suorittamaan nopean taistelun hyökkääjien kanssa, kun hän ymmärtää tämän, hän ei koskaan yrittänyt valita palloa tällaisissa tilanteissa ensimmäisellä tilaisuudella. Upamekano seuraa vastapuolensa, kunnes hänellä ei enää ole tilaa juosta – ja hän joutuu hidastamaan hakijan etsintää siirrosta. Yleensä tällaisissa tilanteissa pelaajat kääntyvät palloon kohti rangaistusta – Upamekanolla on erinomainen tilaisuus valita avoin pallo. Tässä on esimerkki:

Tsentrbek ylhäältä alas nopeudella. “Barca” maksaa Upamekanosta 100 miljoonaa euroa Kuva: Bundesliga

Yksi hänen harvoista ongelmistaan ​​- nuori ranskalainen todella haluaa ottaa riskejä. Tässä Upamekano myöntää itselleen: “Pelissä olen keskittynyt, mutta tietty murto-osa on aina läsnä. Minulle se oli aina sellaista. ”

Ensinnäkin tämä haureus ilmenee Diao rakkaudesta pelata korkealla ja aggressiivisella tavalla. Hän usein jättää paljon tilaa hänen takanaan. Minusta tuntuu siltä, ​​että tämä asia ei ole taktinen lukutaidottomuus vaan banaani itseluottamus – useimmissa tapauksissa riski on todella perusteltua. Mutta tämä ei tarkoita sitä, että tällaisten hetkien pitäisi olla normi.