Viiden tähden pelaajat, joista ei tullut hyviä valmentajia

Johto ja valmennushenkilöstö ovat hyvin tietoisia siitä, että kuuden kuukauden poissaolo käytännössä vaikuttaa varmasti ensimmäiseen kertaan. Istuvuuden ylläpitämistä henkilökohtaisen valmentajan kanssa ei voida verrata jatkuvaan kilpailurytmiin kuuluvan joukkueen harjoitteluun. Grosskreuzille tärkeintä on valmennushenkilöstön luottamus ja säännöllinen esiintyminen kentällä. Koska hyökkäävien keskikenttäpelaajien joukossa on vain Daniel Didaviin perustuva teräsbetonipaikka, mikään ei estä Jürgen Kramnaa harjoittamasta Keviniä runsaasti.

Jalkapalloilija ei aseta kauaskantoisia tavoitteita. Mutta ne makaavat pinnalla: kesällä Grosskreuz haluaa olla Ranskassa, eikä suinkaan katsojana. Sano, että joukkueeseen pääsy olosuhteissa on hänelle epärealistinen? Ei ollenkaan. Bellarabi epäonnistui kauden ensimmäisen osan aikana Bayerin, Goetzen ja Roycen taistelussa. Mikä estää Leoa ottamasta Großskreuzia ainakin maajoukkueen varalle, jos Kevin näyttää Stuttgartissa jalkapalloa, jonka näimme hänen esityksessään 2-3 vuotta sitten?

“Galatasaray” -fanit, tietysti foorumeilla, eivät kyllästy valamaan mutaa Groskskreitsille, mutta jalkapalloilija ei kiinnitä siihen huomiota. Suurimmassa osassa valokuvia Stuttgartin harjoittelujaksoista on vaikea olla huomaamatta hänen hymyään. Hän on todella onnellinen palaamaan kotiin. Eikä se ole Dortmund, jossa hän syntyi. Annetaan hänen leikkiä, ei Borussialle, jota hän tukee kehdosta. Grossskreuz voi nyt ajatella Tuchel-joukkuetta vain vastustajana. Ensimmäinen mahdollisuus todistaa Dortmundin pelaajille, että he tekivät virheen antamalla hänelle mennä, esitellään pian – Stuttgart pelaa Borussiaa vastaan ​​Saksan Cupin puolivälierissä 9. helmikuuta.

Paras vain kentällä. Real Madridin tähtiillä ei ollut oikeutta pilata debyyttiottelua uudelle päävalmentajalleen. Kuitenkin kuin kilpailija, joka luonnostaan ​​osaa pilata lomaa. Totta, tällä kertaa “Deportivo” jatkoi “kuninkaallisen klubin” suhteen, jolloin isännät saivat viisi vastaamattomia maalia, minkä vuoksi he “onnittelivat” kerran viidennen kermaisen numeron aloitteesta.