Ilmakilpailu Tšekin tasavallassa? Todellinen, mutta aikaisintaan kolmessa vuodessa, sanoi Šonka

“Kun tämä kaunis menestys on ollut osa kautta”, sanoi Šonka Prahan Vnitroblock-kahvilassa maailmanmestarin palkinnolla, “kausi oli uskomaton. Olen erityisen onnellinen siitä, että onnistuimme rakentamaan viime vuonna ja taistelemaan uudelleen tittelistä. Se osoittaa, kuinka vahva joukkue meillä on. ”Heti kilpailun jälkeen Šonka ja neljän miehen joukkue suuntasivat takaisin angaariin, missä he alkoivat välittömästi purkaa lentokoneiden erikoislaitteita. Hän otti suuntaan Abu Dhabiin maanantaina, missä uusi kausi alkaa kahden kuukauden kuluttua.

”Ei ollut niin, että kaikki katosi ja suuntasimme baariin. Päädyimme kello kymmenen illalla. Sitten menimme baariin, mutta se sulki keskiyöllä. En edelleenkään pysty käsittelemään juhlia paljon.Minulla on yksi olut ja nukahdan heti, väsymys lyö minua ja minun täytyy nukkua kaksi päivää. Aiomme nyt pitää joitain juhlia Tšekin tasavallassa “, sanoi Šonka, joka uskoo myös, että maailman ilmailusarjat voitaisiin esitellä myös Tšekin tasavallassa aikaisintaan kolmen vuoden kuluttua.

että lentää kaksi sarjassa (Petr Kopfsteinin kanssa). Järjestäjä olisi kiinnostunut siitä, mutta se täytyy täyttää, jotta se tapahtuisi ”, sanoi Šonka. ”Haluaisin ehdottomasti Prahaa, mutta joki on kapea täällä, se todennäköisesti ei täyttäisi turvallisuusvaatimuksia. Mutta ehkä Chuchlessa tai muilla Prahan laitamilla se olisi mahdollista. ”

Ja mahdollisesti toinen vaihtoehto? keskustassa, siellä olisi varmasti kasvanut kaunis kappale.