Loketin linnaa vastaan ​​on jo moottoreita. Cairoli hylkäsi haavan

Ehkä kaikki Czech motocross fanit keväästä innolla Loket on kauan odotettu kaksintaistelu maailmanmestareita kuten Italian Antonio Cairoli (kone KTM) ja amerikkalainen lentäjä Ryan Villopoto (KAW).

Motocross kuitenkin Valitettavasti on vamma, joka Yhdysvaltain tähti tänä vuonna kokonaan ulkopuolelle edelleen taistelevat.

alusta mestaruuden, mutta se näytti lupaavalta, ratsastajat premier luokassa MXGP viime vuoteen verrattuna kasvoi ja kahden ratsastetaan yritykset lopulta ajoi, ja paitsi johtotehtäviin, mutta mielenkiintoinen taistelu käytiin sekä muissa paikoissa.

iso sairaala ensimmäinen huippu viiden parhaan suosikkeja valitettavasti alkoi vain amerikkalainen Villopoto, sitten liittyi Belgian Clement Desalle (RFA) ja suuren järkytyksen valmistivat saksalaiset fanit niiden syksynä Maximilian Nagl (HUS) loukkaantui myös kotisatamassa.Myös Cairoli kotimaan liiketoimintaa Italiassa kaatui ja periaatteessa sillä ratsastus loukkaantunut käsi, keskellä viikkoa ilmoitti myös, että se ei kilpaile vasta terveysongelmia. Erinomainen ranskalainen Gautier Paulin (HON) on myös kirjattu yksi tappio tänä vuonna ja niin voimakkaasti astui takaapäin hänen maanmiehensä, tämä tulokas MXGP Romain Febvre (YAM).

Suosikkien loukkaantumisen jälkeen hän tarttui valtikkaan ja viimeisimmissä suurissa palkinnoissa hän antoi todella suuria esityksiä. Sitten on edelleen nopea venäläinen Evgeny Bobryshev (HON), mutta hänellä ei ole tällaista jatkuvaa tulosta. Myös motocross ratsastajat, joilla on paljon laatua, mutta se myös rajoittanut vammat tänä vuonna (Horebeek, Strijbos, Frossard), ja tästä syystä ne ovat ottaneet vahvan pisteen menetys.Uusimpien raporttien se on jo hieno saksalainen pyöräilijä Max Nagl ja Loket ei jää.

johtava Tsekin edustajat luokkahuoneessa MXGP Valitettavasti kukaan näyttää, mikä on tietysti sääli. Ennen Kotiyleisö joten ei voi näyttää Filip Neugebauer, ajo Saksan kansalainen mestaruuden, eikä Martin Michek, rekisteröimättä jättämisestä.

käynnistys luettelo Loketin tehtaan MXGP 37 nimiä.

On ilman muuta tähän kategoriaan tilannetta hyvin tasapainoinen ja katsojan Loket voi odottaa dramaattinen taistelee. Lähtöaineina luettelo 37 ratsastajaa, heidän joukossaan kaksi tšekit. Tässä luokassa edustaa Tsekin nykyinen MX2 johtaja Martin Krc (SZA Racing KTM), joka sanoi ensi “elbow’m innolla! Se tulee olemaan hieno kokemus minulle, en ollut koskaan Senior MM ei käynnistynyt.Tavoitteenani on mennä niin hyvin ja selvitä kilpailussa terveenä. ”

Toinen Tsekin edustaja Joona Nedved (KTM Orion-RS Bensiini joukkue), yhdeksäs ratsastaja MMČR MX2 kolme ratsastetaan kilpailuista tänä vuonna ja debytoi edustava EM-sarjan avoimessa luokassa, joka omistaa nykyisen kymmenenneksi.

naiset otsikko

naisten maailma motocross (WMX) on lopullinen yritys Loktassa, joten se on tämän vuoden Motocross-kuningattaren päätös. Kolmen viime vuoden Italian valiota, Kiara Fontanesi (YAM), on valtava pistemäärä, joka on tällä hetkellä loistava Livia Lancelot Ranskasta (KAW). Hänellä on vain kaksi pistettä ennen kahta viimeistä matkaa.Italian oli viimeisen kilpailun Saksassa hallitsi selvästi tämän vuoden otsikko ja haluaa hinnalla millä hyvänsä itselleen jälleen tarttua. Tänä viikonloppuna näemme kuinka tämä mielenkiintoinen taistelu loppuu. WMX tunnit alkavat luettelo sisältää yhteensä 41 voimistelijat.

Tässä yhtiö on rekisteröity ja kolme Tsekin sijainen. Barbora Laňková (24 vuotta, RFA 250cc, ICCR meneillään 2. sija, Action Racing Team), Christine Vítkova (18 vuotta, KTM 250cc, ICCR jatkuvasti neljännen HT Group Racing Team) ja Victoria Keller (18 vuotta, YAM 250cc, tällä hetkellä seitsemänneksi ICCR, Čepelák kilpa Yamaha).

EM

“Olen MS, vaikka aikaisemmin Ajoin, mutta kaksi kautta olen jäänyt tähän mestaruus, joten en tiedä, mitä odottaa seurauksena.Haluan varmasti nauttia rodusta kotimaisen yleisön edessä. Loket on loma motocross koti on vain kotona, niin että halusin käyttää “, sanoi ennen kilpailua Barbora Laňková.

Euroopan kilpailuissa Class EMX 300 (2T) on johtava väliaikainen luokitus neljän ratsastetaan yritykset belgialainen Jacky Martens (HUS), joka vetää johtoa Italian Marco Maddiim (KTM). Kyllä, se on soinnillinen nimi 80s, kun hänen isänsä Corrado oli taistellut otsikko maailmanmestari.

Loket käynnistys listan kolmenkymmenen nimiä, kuten Dusan DRDA ja Peter Bartos. Tsekin edustaja Dusan Drdaj (Yam Mňuk Racing Team) tänä vuonna päättänyt aloittaa oikealla tässä sarjassa. Nyt hän on yksi kahdeskymmeneskuudes asemassa, hänen paras suorituskyky on ollut Italiassa ensimmäisellä kierroksella juomia sijoittui kuudenneksi.Taistelut Euroopan pistettä ja osui kokenut warhorse Petr Bartos (KTM-Orion RS Bensiini Racing). Petr tänä vuonna johtaa meitä, mutta toisessa kategoriassa – Avoin ja sen huippu on vain syyskuussa Sloveniassa. Hänen kertaluonteiseen osallistumiseensa Lokaan hän sanoo: “Tuhannet ovat edullisempia minulle, joten päätin vihdoin. Alunperin en aloittanut täällä, ei siksi, että suunnitelma oli lopullinen EM Valko, mutta rodut peruttiin viime hetkellä ja käännettiin uusi termi Sloveniaan.Loket on suosikkini kappaleen, haluan kokea hyvä ilmapiiri ja myös näyttää kotiin fanit. ”

Pohjois ylivalta

luokka nelitahtinen EMX 150 urheilijaa hallitsevat Pohjoismaiden eli kun kolme kisaa on johtava kuudesta E. Weckman Fin (HON), jota seuraa sitten mietitään kaksi edustajaa Ruotsista A. Larsen (HDN) ja T. Edberg (HDN). Tämä luokka on Loket ilman Tšekin osallistumista. Tähän mennessä oli kolmekymmentäyksi osallistujaa ja kaikki istuivat Hondan moottoripyöriä ja kaikki ovat läsnä Loktassa.