Satorian hoito. Tarvitsemme hänen intohimonsa, selitti Washingtonin valmentaja

Satoranskin 13 pisteen, seitsemän palautumisen, kolmen avustamisen ja energian nousun ansiosta velhot eivät ole hämmentyneet tällä kertaa ja kääntyneet kaksintaisteluun Los Angeles Clippersin kanssa, vaikka he ovat jo menettäneet 24 pistettä.

Vain tuulenpuhallus, nilkat ovat edelleen upolla vaikeussuolaan. Johto totesi, että jokainen Betclic jäljettömän jäsen on käytettävissä trejdille. Kapteeni ja supertähti John Wall käytti sanaa vittu Brooksille harjoittelussa ja sai kiinni sakosta.Huomenta: Satoran on kaadereiden jäsen jo kolmannen vuoden ajan! ”Monet ihmiset eivät kunnioita häntä, koska hän on eurooppalainen. Monet ihmiset eivät ehkä tiedä mitä siinä on. Mutta hän todella tekee. ”

Väärä arvio omistajalle koko kilpailun ajan, Clippersia vastaan, kuitenkin 1xbet osoitti tarjoamansa. Eikä paljon. Erinomaisen yleismaailmallisen “lisävarusteen” laatu rotaatiolle. Kyky puolustaa, mutta myös täytyy ampua kolme, joista merkittävästi työskenteli. Myös itsepäisyys, päättäväisyys, epäitsekällisyys.

Pahat velhot tarvitsevat kaiken.Samaan aikaan Satoran on ollut keskimäärin 13 minuuttia, nyt hän on melkein kaksinkertaistunut (24), jonka hän maksoi itse.

“Olen aina kilpailukykyinen”, hän sanoi. “Ja toivon, että se tuottaa hedelmää säännöllisesti.”

Hänen kolmas kausi Brooksin alla on samanlainen kuin edellinen kausi. Odottaminen vuorottelee optimismin välähdyksillä, jotka jäädyttävät seuraavan penkillä istumisen. Tämä on loppumassa.

“Se pelaa niin kuin pitäisi. Hänen intohimonsa…En välitä siitä, kenen otan hänen kustannuksellaan, mutta hän saa sen ”, Brooks sanoi viimeisen kaksintaistelun jälkeen. Brooks on johtanut joukkuetta vuodesta 2016 ja sijoittanut ainoan voittajan pudotuspelisarjan kahdessa vuodessa.Paperiperustainen kaaderi on tällä hetkellä huono ja haavoittuvainen, ja ristiriita Wallin kanssa ei lisää valmentajan imagoa. Jääkiekkopääkaupungit vastustivat vuosia houkutusta muuttaa tähtiä Ovečkinia tai Bäckströmiä – ja tänä vuonna nähtiin unelma Stanley Cup. Siksi hän uskoi, että se menee hyvin koripallon kanssa. More.

“Meillä voi olla täällä eniten ladattu miehistö”, hän sanoi ennen kausia; Hän on ollut Wizardsin omistuksessa vuodesta 2010. ”Kukaan ei saa sivuuttaa meitä. Tiimimme on todella hyvä. ”

Väärä arvio. Bililean-laukaisut, jatkuvat seisokit, pilareiden loukkaantumiset, sisäiset konfliktit ja jättiläishankkeiden käynnistäminen, jotka voivat kuormittaa talousarviota vuosiksi…Mutta haku jatkuu.