Schumacher yhdistää joukot Vettelin kanssa. Aikooko hän rakentaa isänsä saavutuksiin?

Kahdeksan voittoa, neljätoista palkintokorokkeelle päättynyttä ja himoittu eurooppalainen Formula 3 -otsikko. Schumacher the Younger on upea, läpimurtoinen kausi.

Joka vuosi parhaat kaavojen, rallien tai matkailuautojen maailman ajajat tapaavat Mestarien kisan aikana. Heidän joukossaan on saksalaisen legendan yhdeksäntoistavuotias poika, joka on kansakunnan Cupin kärjessä neljän kertaa F1-maailmanmestari Vettelin kanssa.

Meillä on ehdottomasti hauskaa yhdessä ja osoitamme faneille Meksikossa hienoa showa ”, Schumacher uskoo.

“ Haluan päästä mahdollisimman pitkälle henkilökohtaisiin kilpailuihin ja voittaa myös kansallisen Cupin Sebastianin kanssa, Kilpailun mestarien korkeat tavoitteet.

Mick ja kaava 1? Varmuus, sanoo Hamilton.

Schumacher-nimi vetoaa edelleen moottoriurheiluun. Hänen ääni on vertaansa vailla, ja se houkuttelee katsojia, mediaa ja sponsoreita.

Entinen Formula 1 -pilotti Timo Glock kommentoi tätä osuvasti: ”Jos meillä olisi Schumacher F1: ssä uudelleen, meidän ei tarvitsisi puhua luokkien laskusta.Hänen nimensä alkaisi kaiken uudestaan. ”

Harvat epäilevät, voiko Schumacher Jr. tutkia kuuluisaa sarjaa, jolle hänellä on jo superlisenssi.

Lewis Hamilton, joka on voittanut jo viidennen tittelinsä moottoriurheilun kuninkaallisessa kurinalaisuudessa tänä vuonna, sanoo: “Mick pääsee sataprosenttisesti Formula 1 -sarjaan. Osittain hänen nimensä, mutta myös hänen oman kykynsä vuoksi.Hän peri hänet Michaelilta, samoin kuin Nico Rosberg Kekemistä, “sanoo brittiläinen tähti.” Mick: Isä rakasti Champions Race -tapahtumaa

Ennen F1: n elvyttämistä (kysymys ei ole siinä, onko, mutta milloin), Schumacher syttyy ainakin Mestarien kilpailun. Suositun näyttelyn pomo Fredrick Johnsson tukahduttaa sen, että kutsuu saksalaisen teini-ikäisen yksinomaan suorituskyvyn perusteella, mutta hän on myös selvä Mickin markkinointipotentiaalista.

yhdistää joukot Vettelin kanssa. “Kun he kokoontuvat yhteen joukkueeseen, se on tunnepitoinen hetki kaikille”, hän sanoo.

Epäilemättä. Muistot Vettelin voitosta Mickin isän kanssa rullautuvat.