Quintana loukkaantui Froom, mutta Brit on Tourin toinen voittaja kriisistä huolimatta

Pinot sovitti hänen syytään lavan Mende, jossa hän saavutti voiton, mutta lopulta hän ja maanmies Bardet tahattomasti kulunut Brita Cummningsovi. Vain kuuluisat 21 käärmeet ovat sijoittaneet hänet voittopöytään. “On hienoa,” iloitsi loppuun kiertueen täynnä ristiriitaisuuksia.

Viime vuonna hän sijoittui kolmanneksi yleistä tänä vuonna ja oli suuria suunnitelmia puolustuksen. Mutta rotujen ensimmäiset puolet ja virheet tekivät hänelle unelman. “Minulla on ollut paljon huonoa onnea”, hän muistutti. “Ajattelin jopa luopua.” Mutta nyt hän on taas kuollut kuin kuuluisan vuoren voittaja. “Tämä vaihe on kunkin voittaja niin erikoista.”

Joka hän myös vahvistaa Chris Froome, kolmen viikon jälkeen Tour peloton hallitsija. Vain 102. vuoden viimeinen nousu paljasti brittiläisen tappajan heikkouden.Hän ei ole kone, hän löysi kilpailijansa.

Ja useimmat Kolumbijec Quintana, Tour-sarjan toinen mies ja hänen paras nuorukainen. Hän oli 13 kilometriä Alpe d’Huezin yläosaan, kun hän aloitti frontal-hyökkäyksen Sky-tiimille ja unelman voittavan vaiheen muodossa. “Froomeilla oli Poren, Poelin käsi ja Kolumbian ensimmäinen hyökkäys vielä ja sitten kaksi pilvenpiirtäjää asettuivat tähtien eteen, kutsumalla ryhmää niin, ettei kukaan enää ajattele sitä mutta Quintana oli epävarma, hän ampui vielä kauemmas, mutta Sky peitti jälleen. Vain kolmas pääsy oli ratkaiseva.Ja niin tuhoisa.

Samalla Pinot kiirehtivät huipulle ja kamppaili Ryder Hesjedal johtajuutta, mutta Kanadan Habana vihdoin katkesi, ja riemuvoitto saamassa todellista ääriviivat. Vain Quintana voisi olla uhka, hän oli vahva ja päättäväinen. Vetämällä ennen ranskalaisen ja pakeni Froomovi.

Vuodesta Brita oli netryskala energiaa kuin edellisessä 19 päivää, mutta johtaja Tour tiesi viimeisen kerran täytyy puristaa eikä ole kotia yksi, vaan kaksi keltaista paitaa mestari. Hänen menettämisensä kolumbialaiselle kuitenkin paisui.Puolen minuutin, kolme neljäsosaa, britit avustajat kääntyivät epätoivoisesti siihen, mitä tapahtui. Ja vaikka Pinot jo lauloi heidän voittonsa, Quintana taisteli laskettiin sekuntia.

Viimeinen vaihe, joka voi muuttaa ulkonäköä Tulosten ratsasti menetys 02:38 minuuttia, vetämällä hänen viimeinen tuli klo 01:12 minuutin kuilu . Vietetään maaliin, pitkään tunnettu: kun käynnistän toinen Tour Olen vain toinen, ja tällä kertaa Froom oli kuin minun vahvuus.

“Viimeisinä mäki, olin raja”, hän myönsi myöhemmin Froom. “Se oli vain 110 kilometriä, mutta ajattelin, että se oli 300. Mutta mitä minä tein, ei vielä tapahtunut. Siellä oli niin paljon ajatuksia matkalla ylös pääni. Kaikki uhrin, harjoitusleirit, aika, jonka vietin pois vaimokseni.Mutta nyt se on niin epärealistinen. “