“Olemme osoittaneet, että emme ole yhden tempun ponit” – Joe Root ilahduttaa sarjan valkaisusta

2000-luvulla ei ole koskaan ohi, kunnes Neil Diamond laulaa (se on tietenkin aina “makeaa Carolinea”) ja PA-järjestelmän piti tunti viivästyttää vanhan suosikin pumppaamista, kun taas Malinda Pushpakumara ja Suranga Lakmal, Sri Lanka viimeinen pari, pitivät Englannin joukkuetta kentällä ja huijasivat maalin. Mutta kun Jack Leach otti viimeisen vartin, refrain “Hyvät ajat eivät koskaan tuntuneet niin hyvältä” soi sinhaalaisen urheiluseuran poikki, ja jotenkin tämä näytti sopivan Joe Rootin mielialaan.

“Se tuntui helpotukselta [kun Lakmal erotettiin], tapa, jolla se kulki kohti loppua ”, sanoi Englannin kapteeni ennen koko matkan Sportingbet harkitsemista. ”Se on ollut upea kiertue.Olen erittäin ylpeä kaikesta, mitä olemme saavuttaneet, ja tavasta, jolla olemme tehneet sen, tapaan, jolla ryhmä on suhtautunut siihen yleensä. Olemme tehneet asioita eri tavalla; kaikki ovat ostaneet sen, ja jos he eivät olisi, emme istuisi täällä 3-0.

”Alusta loppuun olemme suunnitelleet erittäin hyvin. Meillä on selvästi ollut kokemuksia Trevorista [Bayliss] ja Farbystä [Paul Farbrace] näissä olosuhteissa ja löysimme kaavan hyvin varhain. Sitten joukkueen vahvuudella meillä oli niin monia erilaisia ​​vaihtoehtoja olosuhteista riippuen. Kyse on mukautumisesta ja olemme osoittaneet, että voimme tehdä sen täällä. Emme ole enää yhden tempun poni omissa olosuhteissa, ja sen pitäisi täyttää meille valtava Sportingbet määrä luottamusta tulevaisuuden kiertueille.Se on ollut täydellistä ryhmän ponnistelua. .Englanti kääntää sarjan kalkilla, mutta mielenkiintoinen Sri Lanka saa ne hikoilemaan. Lue lisää

Tässä Juurissa oli oikeus ja matkalla hän mainitsi onnellisesti – ja perustellusti – melkein kaikille, myös hänen vanhempilleen, mukaan lukien tilastollisesti vaatimattomat matkat. “He ovat kaksi erittäin hyvää eläkeläistä ja on hienoa tietää, että emme luota vain niihin kahteen kaveriin.”

Hän totesi, että kenttäkenttä oli parantunut merkittävästi tällä kiertueella, mikä korosti Ben Stokesin ja Keaton Jennings ja hän piilotti yllätyksensä siitä, että Leach oli mies, joka tuotti jotain hätkähdyttävää tässä osastossa viimeisenä päivänä hämmästyttävän loppunutan Kusal Mendiksestä.Tämän lisäksi Leach vei vielä kolme wicket-sarjaa saadakseen sarjansa 18: een, sama määrä kuin Moeen Ali.

Itsepuristuva vasenvartijalka on ollut hieno lisä Test-joukkueeseen. . Hän oppii nopeasti, nauttii ylennyksestään ja hänellä oli bonus ottaa sarjan viimeinen wicket. “Se on aivan erityinen”, hän sanoi, “mutta olen ehdottomasti napannut. Sri Lanka työnsi meitä kokonaan, mutta mikä tulos. Teetaukon jälkeen Joe heitti minulle pallon ja minun piti Sportingbet live betting odds saada vartalo menemään uudelleen ja olin vain onnellinen siitä, että sain vartin ja pääsin kentältä.Minulla oli kaksi ensimmäistä testiä ja se oli kuin “Se on kuuma”, ja sitten tulin tänne ja ajattelin: “Voi ehkä se ei ollut niin kuuma.” Osoittautuu, että Colombo on hikinen. ”

Leach on ollut luotettava palloilla koko ajan, mutta viimeisenä päivänä Mendiksen loppuminen oli hänen tärkein panoksensa. Hän ei unohda sitä kiireellisesti. Hän selitti, miten se tapahtui: ”Pyyheni housujen takana ei ollut aivan oikein, joten heti ennen pallon tuloa heitti sen nopeasti rajalle ja sitten yhtäkkiä näytti siltä, ​​että he ajaisivat kaksi ja ajattelin: ‘Voi ei! Olen myöntänyt kaksi täällä, eikä minun olisi pitänyt tehdä sitä. ”Sitten käynnistin sen vain kantoja kohti ja ajattelin” näyttää siltä, ​​että se voisi osua ”ja onneksi niin.En ole koskaan tehnyt mitään sellaista ja mielestäni se oli todella urani paras hetki. Haluaisin sanoa, että olen työskennellyt noissa kaukoputkissa, mutta valehtelisin. ”

Joten Jackille ja Joelle hyvät ajat eivät koskaan tuntuneet niin hyviä. Hän on siellä Karibialla kuuden viikon kuluttua joukkueessa, jonka parannus on edelleen rauhallisesti nälkäinen. Ja epäilemättä Neil on myös siellä.