Astu Djokovicin kiinni. Nyt Berdych tarvitsee voiton

Hän on tehnyt niin vain kaksi kertaa. Ensimmäinen heinäkuussa 2010 Wimbledonissa. Sitten se oli täydellinen shokki: Berdych hävisi Djokovic tai asettaa ensimmäisen (ja toistaiseksi viimeinen) eteni Grand Slam lopullinen.

Toisella kerralla ne olivat ehkä arvokkain Berdychův käänne urallaan. Rooman turnauksen neljännesfinaaleissa hän menetti Djokovic 2: 6, 2: 5. Lopulta voitti kolme sarjaa.

torstaina klo 21:00 Suomen aikaa (netissä sport.idnes.cz) saa menettää yhtäkään. “Yritän näyttää hyvää tennistä.Ja haluan vaivaamaan Novak “luvattu Berdych.

Clash King

Won lisäys ei ole ainoa prosessiolosuhteet ; Lisäksi 30-vuoden ruuna täytyy luottaa siihen, että Roger Federer iltapäivällä ottelussa tappion Keiei Nišikoriho. Vain kun Berdychin “mahdoton” yritys alkaa. 22 peliä hän on voittanut vain edellä mainitut kaksi Djokovicia. Kummassakaan tapauksessa ei kuitenkaan vastustaja aiheuttamatta kuten kunnioitusta nyt.

Djokovic on selvästi mestari nykyajan tennistä. Ensinnäkin se on lähes kaksi kertaa niin monta pistettä kuin toinen Andy Murray. Tänä vuonna hän voitti kymmenen turnausta, joista kolme oli grandslamas.Kaudella, menetti vain kuusi kertaa.

Viimeisin tappio tuli tiistai-iltana, kun hän oli yllättynyt hänen arch-kilpailija Roger Federer nyt. Koti “Kaukana siitä, en ollut lähellä minun suurin”, Djokovic minded. “Minun täytyy miettiä, mitä tein väärin. Tappelu. ”

Olen Djokovic pelaa kaikki

sanat kuulostavat varoituksen. Mahdollisuus voittaa Djokovic kasvaa, kun se ei ole täysin keskittynyt; Mutta vaikea löytää syytä epäillä, että tänään tulee vastaan ​​Berdych. “Minulla on vielä mahdollisuus voittaa semifinaali. Ja minun täytyy voittaa tämä ottelu, joten muutin, “on tietoinen 28-vuotias serbi.

Näytti siltä, ​​että syke Djokovic hallissa on lähes mahdotonta. Osaksi tiistai-iltana pitänyt sarjan 38 voittoa.Ja vaikka häviten Federer on edelleen suurin uhka.

“Against Berdych on suuri suosikki. Semifinaaleissa, luultavasti myös ottaen huomioon vuosi, joka on kulunut. Minulle se on edelleen tärkein kokelas otsikko “Federer sanoi.

ylivoima korvattiin draamoja

Jälleen Berdych toivo on – ja ehkä ole niin villi kuin miltä se näyttää ensi silmäyksellä. Suhteellinen tasapaino toimii pelottava muodossa viime kuukausina myös suosii voimakkaasti Djokovic.

Mutta kun viime vuonna serbi kanssa Berdych kaksi peliä temppuja ja Pekingin finaali hänelle lähes saattoi kahdella “Kanariansaaret”, kaikki kolme tämän vuoden taistelun tarjosi draamaa.Viime kerralla Pariisissa viime yönä Berdych menetti 6: 7, 6: 7.

Onko tšekkiläisen pelaajan edistystä uuden joukkueen kanssa tänä vuonna? “Se voi olla”, Berdych myönsi. Mutta leikkii Djokovic taso on yksi asia lyödä häntä on tehtävä vielä vaikeampaa.

“Mutta onko pelaat kenenkään, alkaa aina alusta”, sanoi Berdych. Ehkä tänään muistoja Wimbledonista ja Roomasta elvytetään.