Unibet räjähtää Gordon Strachanin Skotlannin eläkkeelle

Skotlanti on kärsinyt viimeisimmästä henkilöstöäänestään, kun Alan Hutton on vahvistanut hänen eläkkeensä kansainvälisestä velvollisuudesta.

Hutton, 31, teki skotlanninsä debyyttinsä kanssa, kun hänet ilmoitti, että hänellä oli mahdollisuus päästä eroon. ystävällinen Itävaltaan toukokuussa 2007. Hän oli osa joukkuetta, joka pahasti pisti Ranskassa 1-0 Pariisissa neljä kuukautta myöhemmin. Hiljattain Hutton oli Unibet parhaat vedonlyöntisivut rutiininomainen käynnistin Strachanin aikana myös silloin, kun hän jätti ensimmäisen joukkuekuvauksen Villa: sta.Hänen korkkukuljetuksensa ansaitsi entisen Rangersin ja Tottenhamin pelaajan paikalla Skotlannin kansainvälisessä tunnelmassa.

“Minusta tämä on oikea aika viettää enemmän aikaa perheeni kanssa, laittaa kaikki mitä olen ammattimaisesti tekemässä hyvin Villa ja anna muille Skotlannille mahdollisuus “, Hutton kertoi The Observerille. “Minulla on ollut todella nautinnollinen yhdeksän vuotta Skotlannissa ja haluaisin ajatella, että olen tehnyt vähän kotimaassani.Scotlandin Robert Snodgrass Unibet hattutemppua tuhoutui yhdeksän miestä Malta Lue lisää

” Haluan kiittää kaikkia managereita, jotka olen pelannut, etenkin Gordon, kun tartuin minuun, kun en ollut klubi säännöllisesti. Meillä oli muutamia hyviä keskusteluja viime viikkoina ja arvostamme hänen ymmärrystä.Toivotan sekä Gordonille että joukkueelle parasta tulevaisuutta. ”

Skotlanti kääntyi Callum Patersonin takapenkille Maltalle vuoden 2018 MM-karsintakampanjaan. Kun Hutton vetäytyi joukkueesta otteluihin Liettuaa ja Slovakiaa Unibet vastaan, Hearts-pelaaja säilytti paikkansa. Paterson on kuitenkin ainoa luonnollinen taaksepäin Skotlannin puolueella Englannissa. Russell Martin, joka on soittanut sinne Norwich Cityyn, on sijoitettu Strachanin keskustaan.

Celticin Scott Brown, joka vetäytyi kansainvälisestä tehtävästään syyskuussa vain päinvastoin, on palannut Skotlannin joukkue, mutta on epävarma kovaa jalka jatkuu Celticin 3-0 voiton lauantaina.Strachanin vasemmanpuoleiset Unibet uudet vedonlyöntisivustot vetokoukut, Kieran Tierney ja Andy Robertson, on tehty vahingoittumisesta.