Jack Wilshere’n ”askel taaksepäin” Bournemouthissa, jota Eddie Howe kiitti

Eddie Howe on kiittänyt Jack Wilshere’n vaikutusta Bournemouth-joukkueeseensa ja uskoo, että keskikenttäpelaaja on tehnyt rohkean “askeleen ajassa taaksepäin” liittymään klubiin.Lainanantajan Arsenal-pelaaja loisti Harry Arterin ja Andrew Surmanin rinnalla pelaamalla 76 minuuttia ensimmäisessä kotikäynnissään Bournemouthin voitossa Evertonia vastaan. hyvin monimutkaisella työkalulla, jota kutsuttiin silmäni ”, Howe sanoi hymyillen, kun hän kysyi, oliko hän kuullut tilastoja tai tietoja Wilshere’n fyysisestä tilasta ennen kuin hän päätti hänet vetäytyä. hänen työmääränsä pian 24-vuotiaan saapumisen jälkeen, Howe sanoi, että Wilshere’n kunto arvioidaan edelleen viikoittain viikossa ja että hänen harjoitteluajansa on sen jälkeen kasvanut.Howe oli täynnä kiitosta Arterin, Surmanin ja Wilshere’n keskikentän triolle, joka hallitsi heidän Everton-kollegojaan, ja heiluttivat Junior Stanislasin ensimmäisen kauden tavoite, jossa tuomittiin Ronald Koemanin puolue ensimmäiseen voittoonsa liigassa.

Bournemouthin johtaja uskoo, että Wilshere, yksi 11 muutoksesta, jotka tehtiin sen jälkeen, kun he tekivät 3-2-tappionsa Preston North Endille EFL-Cupissa tiistaina, voi oppia toisiltaan hänen joukkueensa sisällä ja päinvastoin.

“ Uskon, että ympäristömme voi olla hänelle hyvä, koska pelaajat työskentelevät uskomattoman kovasti, he ajavat itsensä parantumaan ja mielestäni se on terveellinen ympäristö kaikille jalkapalloilijoille – ja siksi luulen, että hän päätti tulla tänne lopulta, Howe sanoi. ”Hän on valinnut minulle rohkean päätöksen.Hän on mennyt pienempään seuraan, hän on mennyt jonnekin, missä ei ole kaikkea täällä, ei ole kaikkea tehty hänelle. Se on hieman vanhanaikainen siinä mielessä, että se on askel taaksepäin ajoissa hänelle verrattuna muihin Premier League -klubeihin, ja mielestäni hän ansaitsee sille suuren luoton.

“Meillä ei ole muut klubit olisivat.Se on tosiasia, se ei ole kritiikki, se on vain havainto ja se, että hän on valmis tulemaan tänne pikemminkin jalkapalloilun syistä kuin mikään muu mielestäni puhuu volyymit päätöksensä. ”

Wilshere oli ensimmäinen Evertonin Seamus Colemanin juoksuttaman puolen vaivaa ja yksinäisen hyökkääjän Callum Wilsonin takana nauttiminen nautti parhaan suorituskykynsä, kun hän saapui kausipitkällä lainauksella. samalla tavalla on vain ajan kysymys, ennen kuin hän suorittaa ensimmäisen ottelunsa yli kaksi vuotta.Wilshere viimein osoittautui täydelliseksi 90 minuutiksi 23. syyskuuta 2014 Arsenalille Southamptonia vastaan ​​Capital One Cupissa.

”Hänen tapaansa hän ei ole kaukana”, Howe sanoi puolensa jälkeen toinen peräkkäinen kotivoitto Premier-liigassa lauantaina. “Se ei ole suuri ongelma Jackille, ja se ei ole minulle suuri ongelma, koska tietenkin jos hän pelaa tänään, hänellä on valtava vaikutus kausiimme.

“ Hän pelaa 90 minuuttia, kun hän ansaitsee 90 minuuttia tai hän voi pelata 90 minuuttia.

”Haluan tällä hetkellä hallita hänen työmääräänsä niin, että hän pysyy kunnossa. Mielestäni tämä on todella, todella tärkeää hänelle, ja mielestäni hän tunnistaa sen, ja tärkein asia ei ole Jack, se on joukkue – ja minun on tehtävä päätös, joka on paras joukkueelle aina. ”