Jalkapalloilun huhut: Tottenham allekirjoittaa Wilfried Zaha?

Mutta Levy on luvannut Pochettinolle, että hän tekee kaikkensa maadoittaa johtajan siirtotavoitteet, jotta hän tarvitsee vain virnistää ja kantaa sen. Hänellä on ainakin vaihtoehtoja: jos Palace ei ystä Zahaa, Spurs kääntää huomionsa Anthony Martialiin, jonka Manchester United arvioi niin voimakkaasti kuin Zaha lopulta. Spursilla on myös vipuvaikutus siitä, että United haluaa allekirjoittaa Toby Alderweireldin. Mutta on epäilyksiä siitä, haluavatko Martial mennä palatsiin, erityisesti Juventuksen kanssa myös kehyksessä. Ja miksi Juventus on kehyksessä? Koska he tarvitsevat korvaavan Douglas Costa -yhtiön, joka loisti lainaa Bayern Müncheniltä viime kaudella, mutta sen ei odoteta palaavan Torinoon ostovaihtoehdosta huolimatta, koska hän on tulossa 75 miljoonan punnan siirron kohteeksi… Manchester Unitediin.Piirien piirit.

Mutta Pochettino ei halua kuulla tekosyitä. Hänellä ei ole kuorma-autoa sellaisten ihmisten kanssa, jotka lupaavat suuria, mutta sitten floppia vain vähän. Ei siree. Joten kun Zaha ja / tai Martial ovat pussissa, hän haluaa Spursin houkutella Ryan Sessegnonia Fulhamista ja keski-takaa Matthijs de Ligtia Ajaxista. Ja hän ajattelee puolestaan ​​viivytystä yrittää houkutella Emre Cania, vaikka Liverpoolin keskikenttäpelaaja on jo vuosia lyönyt silmäluomia Juventuksessa.

Liverpool on kuitenkin valmis vahvistamaan asevarustaan ​​tuomalla Nabil Fekir Lyonista, mutta myös piirtää saksalaisen hyökkääjän Timo Wernerin.Kuulit sen täällä 43. “Maailmanmestaruuskisoissa ei ole kyse Barcelonan, Madridin, Liverpoolin tai kenenkään kuulemisesta”, hyökkäsi hyökkääjän Sokrates-lehden puoleen, ja hän on tietenkin aivan oikeassa: Liverpool toivoo saavansa sopimuksen ennen MM-kisaa. saat päivittäisen jalkapallo-sähköpostiisi.

Toinen potkuri, joka saattaa liikkua, on Samuel Eto’o. Luulitko, että hän oli jo eläkkeellä, vai mitä? Mutta 37-vuotias pelasi Turkissa viime kaudella ja näyttää silti tarpeeksi terävältä, että se on herättänyt Lazion kiinnostusta. Italian klubi saattaa olla kiinnostunut myös Frank Lampardista, jos keskikenttäpelaaja ei tullut Derby Countyin uudeksi johtajaksi.

Lopuksi, Arsenal on romanien keskikenttäpelaaja Lorenzo Pellegrinin jälkeen.