Millwall saisi ennätyksen, kun he etsivät parasta kotivoittoa

Kahden ja puolen tunnin kiertävän kuulustelun jälkeen Catfordin kaupungintalossa sijaitsevassa mukavassa sviitissä neuvoston valvontakomitea äänesti ylivoimaisesti, jotta hän voisi kutsua CPO: n Millwallin maalle. Puheenjohtaja Alan Hall esitti tuhoisan tuomion, jossa viitattiin “riittämättömiin perusteisiin pakottavassa tapauksessa yleisen edun vuoksi”.Valiokunta herätti myös huolta Renewalin omistajuudesta ja taloudesta, yhä salaperäisempi offshore-omistama kiinteistökehittäjä Lewisham korostaa, että ainoa osapuoli pystyy toimittamaan järjestelmän.

Neuvosto aikoo myydä Millwallin tällä hetkellä käytössä olevan maan. Renewalille, joka sai vuonna 2011 suunnitteluluvan 2 miljardin punaisen The Bermondsey-merkkisen regenerointimenetelmän ympärille, jossa oli 2400 asuntoa, kirkko-moskeijakompleksi ja ”yrityshautominen ja luova tila”.Renewal-järjestelmä rahoitetaan osittain julkisesti edellisen Lontoon pormestarin Boris Johnsonin asuntovyöhykeohjelman kautta. Miksi Lewishamin suunnitelmat Millwallin Denista ovat todella keksi | Barney Ronay Lue lisää

Tiistaina tehty päätös CPO: n tarkistamisesta on suuri askel eteenpäin Millwallille ja muille mahdollisesti siirtymään joutuneille asukkaille ja yrityksille. Lewisham on useaan otteeseen kieltäytynyt ottamasta huomioon klubin omia suunnitelmia alueelle. Järjestelmä, johon sisältyy edullisempi asunto, tarjoaa 50 prosentin voiton neuvostolle ja säilyttää klubin paikkakunnan yhteisössä. Tämä huolimatta siitä, että Renewal, joka on ensisijainen ja tosiasiallisesti vain ehdokas työhön, myönsi kokouksessaan, ettei se ole koskaan toteuttanut kehitystä tällä mittakaavalla.Kehittäjän lopullinen omistus on vielä tuntematon, suodatetaan Mansaarella ja Britannian Neitsytsaarilla rekisteröidyn yrityksen kautta.

Ennen alkuperäistä CPO: ta oli massiivisia mielenosoituksia, ja 25 000 ihmistä allekirjoitti Defend Our Den vetoomus ja viha klubin syrjäytymisestä uudelleensuunnittelusta heidän kynnyksensä. Klubin yhteisön luottamus on yksi kehityskohteista. Ympäröivien alueiden menettäminen, etujen poissulkeminen, siteiden katkaiseminen omaan perinteiseen yhteisöönsä: tämä kaikki työntää Millwallin omaan takapihalleen. Jotkut fanit ovat alkaneet erota itsestään syvästi täydelliseen gentrifikaatiota johtavaan evolutioniin yhdestä viimeisimmistä todellisista kaupungin sisäisistä jalkapalloilijoista.

Tuoreen neuvoston hallituksen kokous pidetään kahden viikon kuluessa.Paljon riippuu sen tuloksesta. Kun huomiota kiinnitetään nyt kehittäjän lopulliseen identiteettiin, joka työntää läpi tämän Lewisham-neuvoston järjestelmän, Guardian voi paljastaa hieman hätkähdyttävän sattuman. Uudistamisen nykyinen omistus saattaa olla tuntematon. Mutta tässä ilmenee pidätys: Yrityksen talon tietueiden mukaan Renewal perustettiin alunperin Lewishamin aikaisemmalle pormestarille ja osittain omistukseen. Facebook Twitter Pinterest Match-päivä rutiini Bermondseyn stadionilla maalla, jota aiemmin kutsuttiin Senegalin kentiksi ja jonka neuvosto antoi Millwallille, kun kehittäjät nielivät vanhan maansa New Crossissa.

David Sullivan oli johtajana työvoimaneuvostossa vuoteen 2002 asti, ennen kuin hän menetti vaalikilpailun nykyiselle pormestarille Sir Steve Bullockille.Sama David Sullivan oli Renewalin perustajajohtaja. Vielä vuonna 2006 Sullivan omisti edelleen 26 prosenttia yhtiön osakkeista.

Tämä historiallinen yhteys uudistusryhmän ja Lewishamin neuvoston välillä ei ole aiemmin julkistettu. Myöskään entinen pormestarin kolminkertainen yhteys järjestelmään on Millwallin kertaluonteinen johtaja, rooli Sullivanin hallussa, kun hänen yritys, Renewal, alkoi ensin ostaa maata Denin ympärille. Se on lojaalisuuden ristiriita, jossa klubin fanit etsivät.

Guardianin ottama yhteyttä Sullivan kielsi jatkuvan osallistumisen nykyiseen kehitykseen. ”Minulla ei ole mitään yhteyttä nykyiseen uudistamiseen. En ole mukana. Jätin Lewishamin neuvoston vuonna 2002, jätin Renewalin muutama vuosi sitten.Olin Millwallin johtaja, mutta minun täytyi lähteä eturistiriitojen yli. ”Kysyi, oliko hän myynyt Renewalin osakkeet, Sullivan sanoi:” Kyllä, minun on pitänyt myydä ne. ”

Historiallinen yhteydet neuvoston ja offshore-omistaman kehittäjän välillä eivät pääty tähän. Bullock on myös Surrey Canal Sports -nimisen yhtiön johtaja, jonka Renewal perusti ja joka nyt jakaa sen rekisteröity osoite. Pormestarin kollegoiden jäsenet ovat Renewal-johtaja Jordana Malik. Viime vuonna Lewishamin neuvosto, joka sulki äskettäin viisi Bet 365 kirjastoa, lupasi 500 000 puntaa julkisia varoja Surrey Canal Sportsille, jotta se voisi rakentaa uuden urheilukeskuksen.

Malik puhui Renewalin puolesta CPO: n kuulemisessa viime tiistaina .Kuulemisen aikana toistuvasti kysyttiin, miksi Renewalin lopullisia omistajia ei voitu nimetä, Malikin paras puolustus oli, että näillä julkisten varojen ja julkisten valtuuksien saajilla on oikeus yksityisyyteen. Seurauksena on outo mutta kiehtova “he elävät paikallisesti”.

Tässä ei tietenkään ole todisteita kohtuuttomasta vaikutuksesta tai todisteista jatkuvasta yhteydestä entisen pormestarin Sullivanin, Lewishamin neuvoston ja nykyisen kaupungin välillä. Uudistushanke Millwallin vuokratun maan uudistamiseksi.Historiallinen yhteys on kuitenkin erityisen kiihkeä faneille ja klubin johtajille, jotka ovat epäonnistuneet toistuvasti suostuttamaan neuvostoa harkitsemaan Millwallin omia ehdotuksia – täysin kustannuksiltaan ja järjestelmän jaetun hyödyn avulla – palauttamaan alueen.

Yleisemmin offshore-yrityksen osallistuminen New Bermondseyn kehitykseen on hankala käänne Sadiq Khanille, joka Lontoon kaupunginjohtajan aikana puhui vastustuksestaan ​​Lontoon omaisuuden omistukseen ”anonyymien offshore-veroparatiisien käyttäjillä”.

Khan sanoi huhtikuussa: “On korkea aika, että kaikki Lontoon omistusoikeudet tehtiin läpinäkyviksi, jotta voimme nähdä tarkalleen, kuka omistaa mitä.”

Guardianin pyytänyt, jos hän aikoo hakea avoimuus tässä asiassa, Khan näytti siirtyneen lievempään asenteeseen. ”Sadiq on selvä, että Lontoo on avoin ja kannustaa investointeja eri puolilta maailmaa rakentamaan uusia ja aidosti edullisia asuntoja”, pormestarin tiedottaja sanoi. ”Kaupungintalo noudattaa vakiintuneita prosessejaan huolellisuutta varten ja kehitystä käsitellään Yhdistyneessä kuningaskunnassa toteutettuna liiketoimintana, joten kehittäjän on paljastettava ja maksettava siitä saatavaa veroa.”

Bullockin tiedottaja toisti Khanin linjan. ”Järjestelmästä on sovittu elinkelpoiseksi ja toimitusstrategia sopiva.Uudistaminen on myös vahvistanut, että Ison-Britannian vero maksetaan uudelleenjärjestelyohjelman tuloksesta. ”Tämä todellisuudessa on vakuutus, joka on vain niin pitkälle.Verojen ja voittojen yksityiskohdat on otettava luottamukseen Yhdistyneen kuningaskunnan tilitietojen puuttumisen takia.

PricewaterhouseCoopers myönsi tämän neuvoston omassa due diligence -raportissa, joka itsessään oli huolestuttavaa Neuvoston virkailijoina pidetty kokous oli itsestään selvää ärsytystä varten laillisesti kiellettyä keskustella niistä, mitä he olivat lukeneet kertomuksissaan.

Land-grabs, asuntotiheys, sekalähetysjärjestelmät, yrityskeskukset Millwallin nykyisestä taistelusta on laajempi kysymys siitä, mitä funktiota jalkapallon vanhoissa vanhoissa yhteisöklubeissa, jotka ovat levittäneet ja kiillottaneet, joita ympäröi laajempi muutos heidän ympärillään, voi toivoa säilyvän tuttu vanhan maantieteellisen tilan.Vähintäänkin Lontoon kaltaisessa kaupungissa, jossa jokainen hektari betonia ja likaa maksetaan ja himoitetaan, jossa raha kuluu kaiken ohuena. ja Docklands. Millwall ja hieman kadonnut, mutkittelevat eteläisen Bermondsey-joen ryöstöt ovat olleet tämän tien varrella kolmen viime vuosikymmenen ajan. Jopa klubin fanit ovat nyt diaspora, joko kiinni lounaaseen Lontooseen tai samojen voimien hajallaan. Klubin omistaa yhdysvaltalainen miljardööri. Kaikki saavat tämän. Uudistaminen on väistämätöntä.Näin tapahtuu.

Tätä silmällä pitäen kannattaa kysyä, miten työvoimaneuvosto voi mieluummin tukea yksityistä kehittäjää, joka ei tarjoa voittoa tai kiinnostusta maa-alueeseen kunnan kansalaisille samalla kun syrjäyttää alueen kiistämätön yhteisön voimavara. Millwall on ollut: alueella vuodesta 1901 lähtien, ensin paikallisille telakoille ja heidän perheilleen kokoontumispaikaksi, myöhemmin sitovaksi osaksi melko unohdetussa osassa Lontoota, ja viime aikoina konkreettisena voimana hyväksi. Erityisesti yhteisön luottamus on saanut kiitosta työstään, joka tarjoaa koulutusta, kursseja ja apua oppimisongelmista kärsineille ja tuomittujen rikoksentekijöille.Kuten David Prescott kertoi valiokunnassa klubista, hän huomautti:

”Kun nosturit menevät ja kehittäjät menevät, Millwall on edelleen siellä yhteisön sydämessä.”

Neuvoston suosituin offshore-kehittäjä on luonnollisesti kaupallisesti ajattelevampi operaattori. Tarkastuskokouksessa Malik, joka puhui Renewalista, pelasi suuresti yrityksen pehmeitä reunoja ja yhteisöllisyyttä, vaikka se on nostanut 80 kiinteistöä paikallisella alueella viimeisten 12 vuoden aikana. ”Ihmiset eivät myy kovaa työtä.Ihmiset kokevat saaneensa paljon, ”Mailk sanoi:” Minulla on valtavia määriä empatiaa. ”

Tässä vaiheessa huomautettiin, että uusiminen oli rakentanut kaksi metriä yhden metrin merkkejä ulkopuolelle paikallisten asukkaiden koti, monet heistä vanhukset, hectoring heidät myymään ja julistamaan lihavoidulla punaisella tyypillä ”se on sinun mielestänne välttää lähestyvästä hankinnasta”. Tämä ennen kuin järjestys oli jopa kuullut neuvoston. ”Se tehtiin Renewalin avulla”, Malik myönsi. “Pyydän anteeksi. Sitä ei olisi koskaan pitänyt tapahtua. ”

Yksi paikallisista asukkaista, Willow Winston, tarjosi kehittäjien kotiinsa £ 58 000, jonka hän sanoo olevan kymmenesosa sen arvosta. Istunnossa hän mainitsi stressin aiheuttamat terveysongelmat.Muille, mukaan lukien Zampa Fish, kannattava tukkuliike, joka työllistää paikallisia ihmisiä, on tarjottu summia, jotka edellyttäisivät tehokkaasti sulkemista. Facebook Twitter Pinterest 2 m x 1m pakollisen ostotilauksen merkki, jonka salaperäinen kehitysyritys Renewal oli Willow Winstonin talon ulkopuolella.

Miksi kukaan paikallisneuvosto, puhumattakaan työväenpuolueesta, olisi valinnut tämän puolen? Miksi Lewisham on niin innokas ostamaan Millwallin maa – aidosti vihamielinen siirtyminen klubin entiseltä sponsorilta – läpinäkymättömän offshore-kehittäjän puolesta?Vähiten kun Malik ehdotti viime viikolla kuulemistilaisuudessa, että Millwallin maa tarvitsee järjestelmän kannattavuutta, se nostaa todellisen leuka-pudotusnäkymän neuvostolle, joka käyttää lakisääteisiä CPO-valtuuksiaan – sallitaan, jos selkeä yleinen etu näkyy – auttaa lisäämään yksityisen kehittäjäkumppaninsa voitot. Miksi Lewishamin suunnitelmat Millwallin Denille vievät todella keksien. Lue lisää

Seuraava on elintärkeää, ei pelkästään kysymykseen siitä, millaista arvoa yhteisölle, hyvinvoinnille ja niiden oikeuksille voidaan asettaa, jotka yksinkertaisesti miehittävät kuin omistavat Lontoon aggressiivisesti himoitun tilan. . Tämä on ollut kaikin puolin heikentävä prosessi.

Riippumatta kehittäjän lopullisista aikeista täällä on nyt neljä vuotta siitä, kun suunnittelulupa on myönnetty. Stasis on seurannut.Aivan kuten Millwall odottaa ja ihmettelee ja toivoo voivansa osallistua tähän prosessiin kaikkien osapuolten kanssa, joten elämä on pidätetty, yritykset keskeyttivät. Tämä ei ole oikeastaan ​​vain jalkapalloseuran tarina. Mutta parhaan mahdollisen lopputuloksen avulla se voisi vielä tulla yhdeksi.