Mutta “patja” käytti heikomman osapuolen

Mutta “patja” käytti heikomman osapuolen, “Arsenal” ja vahvuuksia heidän eteenpäin – seuran pelataan nopeudella, ja duo Diego Costa ja Antoine Griezmann saada paljon tilaa edessä. Vastustajan suojeleminen on kaikkein pahin, mitä hän voi tehdä heittämällä selkänsä takana. He eivät edes tarvitse käyttää mitä jotkut petollisia liikkeitä, kuten Mesut Özil, Danny Welbeck ja Alexandre Lacazette, he vain juoksi vapaaseen tilaan.

Vastauksessaan “Atletico” asetti vyöhykkeiden sulkemisen ja linjojen säilyttämisen. Tämä on tehottomampi, mutta varmemmin vastaan ​​monia ohikulkijoita klubi, jossa on vielä Aaron Ramsey ja Mesut Özil, jotka rakastavat pelata rivien välisen tilan. Niin vaikeampi ottaa palloa ja mennä puolustuksesta hyökkäykseen, mutta on helpompi pitää alueesi. “Matress” tarvitsi toisen, ja voit hyökätä eteenpäin ja standardeihin. Näistä kahdesta hyökkäyksestä klubi toimitti myös.

Suurin osa tässä asennuksessa pelasi puolustajat. Se on osoitus kaksintaistelujen Lacazette-Welbeckin ja Jimenez-Godinin välillä. Hyökkääjät käytetään rajat liikkeen voittaa vastustaja, mutta pari defov ei käytetä – puolustajia staattisesti sijoitettu asemiinsa ja eivät saaneet vastustajia pilveen.

Wenger on häviäjä. “Atletico” järjesti jalkapalloilun ja pilaisi kaiken Kuva: Aurinko, Arsenal

Tämä oli tyypillistä Euroopan cup-pelille “Atletico” myös siksi, että klubi loi jälleen illuusion, että vastustaja ohjaa peliä. Itse asiassa ottelu oli täysin hallinnassa patjoilla, jopa ilman Diego Simeonia. Ja Arsenal vain yritti vastustaa, mutta ei voinut tehdä mitään.

“Arsenal” vastaan ​​”Atletico” toisella osuudella on ylpeä Jack Wilshire penkillä. Tällaisella paisutetulla ja kurjalla kasvotuksella klubi soitti koko ottelun ja hävisi ehdottomasti. Vapauden syy on yksinkertainen – “Atletico” ei taaskään sallinut pelata jalkapalloa vastustajalle. Tätä klubia rangaistettiin Mestarien liigan 2015/16 semifinaalin jälkeen “Baijerin” kanssa. Mutta tämä menetelmä toimii. Ja hänen kanssaan klubi Cholo jälleen Euroopan cupin finaaleissa, vaikka hänellä oli lukuisia taktisia ja henkilöstöongelmia.