Vedonlyönti tulokset Norja

Pelaajat, jotka käyttävät vedonvälittäjän heikkoja kohtia tarkoituksellisesti Tällaiset kaverit avaavat virkistystoimistoissaan heikkoja linjoja, jotka he helposti voittavat etäisyydellä käyttämällä tarvittavia, ei kaikkein yksinoikeimpia taitoja. Ne ovat pohjimmiltaan “vilochniki” ja niin sanottu “wilischiki”, jotka toimivat kohtuuttoman liioiteltujen (ja helposti määritettävien) kertoimien mukaan, useimmiten maalauksessa ja sileämarkkinoilla. Ja jos vedonvälittäjät maksavat säännöllisesti tästä, he olisivat jo tuhoutuneet kauan sitten (tämä oli kirjoitettu yksityiskohtaisesti jollakin edellisistä artikkeleista).

Mitä seuraavaksi tapahtuu? Toimistot aliarvioivat suuresti, lähes nollaan, niiden enimmäismäärät, jotka puolestaan ​​paljastavat rikollisen “liikkuvan” tipperesultater: rekisteröi uusia tilejä, käyttävät väärennettyjä asiakirjoja ja uudet “rautat” yleensä eivät halua ohittaa rajoituksia. LUE ALSO: Vedonvälittäjien mobiiliversiot Tässä tapauksessa toiminnan keskeinen metodologinen osa ei ole saada etua vahvan linjan ylivoimaisuuden takia (periaatteessa vapaa-ajan yrityksillä ei ole tällaista vedonvälittäjää).

Näitä toimistoja ei kuitenkaan avattu älyllisille peleille asiakkaiden kanssa urheilun tuntemuksessa, eikä vieläkään siksi, että heidän ilmeiset “huijaukset” kääntyisivät ammattilaisiksi henkilökohtaiseksi hyödyksi, vaan rahojen hankkimiseksi harrastajille, joten ei ole loppua toistuvaan jaksoon “rekisteröinti – tilien leikkaaminen – uuden tilin rekisteröinti” ja vedonvälittäjän turvallisuuspalvelut niiden kasvojen hikoilun avulla laskevat tällaiset älykkäitä kavereita päivittäin kymmenissä.

Todelliset ammattilaiset Nämä ovat pelaajia, jotka eivät useista syistä ole kiinnostuneita monen kirjanpidon hienovaraisuuksista, jotka yrittävät tehdä rahaa läpinäkyvällä, “laillisella” kilpailulla vedonvälittäjälinjan kanssa, jossa tällaista kilpailua kannustetaan, ja suotuisilla ehdoilla (alhainen marginaali, korkea maksimi), joten paikka niiden elinympäristöt ovat ammattitaitoisia toimistoja ja vedonvälittäjien vaihtoja. Analyyttiset taidot ja syvälliset tiedot urheilusta tulevat etusijalle sen sijaan, että opiskeltaisiin tapoja kiertää virkistyskeskuksen sadan tukoksen.